Нова година у Зворнику: Општина части прасетином

Општина Зворник неће организовати дочек Нове 2013. године на градском тргу, али ће обрадовати најсиромашније суграђане печеним прасићима и пакетићима. Замјеник начелника општине Зворник Данијел Драгичевић рекао је данас новинарима да је таква одлука донета ради штедње и усмјеравања средстава социјално угроженим породицама, јавља Бета. "Поводом наступајућих празника подијелићемо 50 печених прасади најугроженијим породицама и […]

недеља, децембар 30, 2012 / 08:38

Општина Зворник неће организовати дочек Нове 2013. године на градском тргу, али ће обрадовати најсиромашније суграђане печеним прасићима и пакетићима.

Замјеник начелника општине Зворник Данијел Драгичевић рекао је данас новинарима да је таква одлука донета ради штедње и усмјеравања средстава социјално угроженим породицама, јавља Бета.

"Поводом наступајућих празника подијелићемо 50 печених прасади најугроженијим породицама и пакетиће за дјецу без родитељског старања и децу у колективним центрима", навео је он, јавља Бета.

Одлучено је да се због штедње ове године не купују ни нови украси за град, који је окићен као и прошле године.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *