Ноа: Данас тенис не ваља, ја бих почистио Ђоковића са терена

Док данашњи тенисери дрхте пред Новаком Ђоковићем, а бивши асови овог спорта о Нолету говоре у суперлативима, бивши француски тенисер Јаник Ноа сматра да би без проблема „почистио“ Ђоковића са терена. Бивши француски тенисер Јаник Ноа признао је да не воли данашњи тенис и да данашњи начин игре не наликује ономе од прије 30 година […]

среда, март 27, 2013 / 09:01

Док данашњи тенисери дрхте пред Новаком Ђоковићем, а бивши асови овог спорта о Нолету говоре у суперлативима, бивши француски тенисер Јаник Ноа сматра да би без проблема „почистио“ Ђоковића са терена.

Бивши француски тенисер Јаник Ноа признао је да не воли данашњи тенис и да данашњи начин игре не наликује ономе од прије 30 година када је био активан.

Француз сматра да би данас без проблема почистио најбољег тенисера свијета Новака Ђоковића.

„Не могу да се поредим са овим момцима. У форми од пре 30 година, и то са тадашњим рекетом, добио бих Новака са 6:0, 6:0, 6:0. Не волим данашњи тенис, не буди ми осјећања као када сам излазио на терен", навео је Ноа.

Ноа није имао ријечи хвале ни за своје земљаке Тсонгу, Монфиса и Симона.

„Мислим да сам више желио побједе од њих. Чини ми се да се зауставе када треба да направе корак који може да их одведе до врха", сматра Ноа.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *