Николић: Преговори Београда и Приштине на вишем нивоу

Предсjедник Србије Томислав Николић изјавио је, у разговору с амбасадором Аустрије Клеменсом Којом, да ће се преговори Београда и Приштине подићи на виши ниво и да ће нови преговарачки тим преузети пуну одговорност за даље рјешавање ситуације на Косову и Метохији.  Амбасадор Која је, како се наводи у саопштењу прес службе предсједника, изразио подршку напорима […]

уторак, август 14, 2012 / 15:45

Предсjедник Србије Томислав Николић изјавио је, у разговору с амбасадором Аустрије Клеменсом Којом, да ће се преговори Београда и Приштине подићи на виши ниво и да ће нови преговарачки тим преузети пуну одговорност за даље рјешавање ситуације на Косову и Метохији.

 Амбасадор Која је, како се наводи у саопштењу прес службе предсједника, изразио подршку напорима Србије да настави процес разговора са представницима привремених власти у Приштини.

Николић је примио данас у опроштајну посјету амбасадора Аустрије Клеменса Коју који је изразио увјерење да Србија има будућност у Европској унији и подржао напоре Београда да настави разговоре с Приштином.

У саопштењу прес службе предсједника Србије се наводи и да је амбасадор Аустрије подсјетио на историјске везе Европе и Србије и додао да ће Аустрија наставити да подржава реформе на европском путу Србије, саопштила је Прес служба предсједника.

Николић је такође пожелио амбасадору Који пуно успеха у даљем професионалном ангажману.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *