Није шала: Сенатори упознати са европским путем Српске

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Игор Радојичић упознао је делегацију француског Сената о напорима које Српска улаже на испуњавању обавеза на путу ка чланству у ЕУ. Радојичић је упознао саговорнике и о раду Народне скупштине као највишег законодавног тијела у Српској, те о актуелним политичким и економским питањима са којима се сусрећу Српска и БиХ, […]

среда, септембар 26, 2012 / 21:03

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Игор Радојичић упознао је делегацију француског Сената о напорима које Српска улаже на испуњавању обавеза на путу ка чланству у ЕУ.

Радојичић је упознао саговорнике и о раду Народне скупштине као највишег законодавног тијела у Српској, те о актуелним политичким и економским питањима са којима се сусрећу Српска и БиХ, саопштено је из Народне скупштине Републике Српске.

Жан-Пјер Мишел, који је предводио француску делегацију, упознао је Радојичића о званичним ставовима Француске када су у питању БиХ и њени ентитети, те изразио подршку даљем развоју билатералних односа.

Заједнички је констатовано да је у наредном периоду посебно потребно обратити већу пажњу на развијање билатералних, економских и политичких односа.0 КОМЕНТАРА

  1. Све чешће чујем приче, и то из различитих извора, да се овај „културан и образован“ садашњи спикер озбиљно спрема за слиједећег великог вођу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *