Независне новине данас бирају личност године

Компанија „Независне новине“ данас ће у Бањалуци, десети пут по реду, изабрати личност године, као и најбоље министре. Име овогодишње личности године, коју су изабрали уреднички колегиј и читаоци Независних, биће саопштено на свечаној церемонији, која почиње у 18 часова, а прошле године ово признање је припало Новаку Ђоковићу, најбољем тенисеру свијета. Осим личности године […]

понедељак, децембар 17, 2012 / 12:35

Компанија „Независне новине“ данас ће у Бањалуци, десети пут по реду, изабрати личност године, као и најбоље министре.

Име овогодишње личности године, коју су изабрали уреднички колегиј и читаоци Независних, биће саопштено на свечаној церемонији, која почиње у 18 часова, а прошле године ово признање је припало Новаку Ђоковићу, најбољем тенисеру свијета.

Осим личности године и најбољих министара, биће изабрани и новинар године, коме ће припасти награда "Никола Гузијан", а сазнаћемо и ко је привредник године.

Претходне личности године су Новак Ђоковић, најбољи тенисер свијета, Иво Јосиповић, предсједник Хрватске, Тања Фајон, извјестилац Европског парламента за визну либерализацију, Сулејман Тихић, Мирослав Лајчак, Милорад Додик, Рафи Грегоријан, Мирсада Прашо и Клифорд Бонд.

Манифестацији у хотелу "Босна" ће присуствовати велики број амбасадора, политичара из БиХ и региона, представници вјерских заједница, као и истакнуте личности из културног и спортског живота.

И овогодишњу манифестацију ће пратити Радиотелевизија РС у директном телевизијском преносу.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *