Невесиње – Напредна Српска подржава СДС-овог кандидата за начелника

Коалиција „Напредна Српска“ на локалним изборима подржаће кандидата СДС-а за начелника општине Невесиње Момчила Шиљеговића, речено је данас на конференцији за новинаре ове коалиције. На конференцији су представљени кандидати Коалиције за општински парламент који су поручили да ће се залагати за развој села, достојанство борачке популације, враћање младих у ову херцеговачку општину да би заједно […]

субота, септембар 15, 2012 / 18:51

Коалиција „Напредна Српска“ на локалним изборима подржаће кандидата СДС-а за начелника општине Невесиње Момчила Шиљеговића, речено је данас на конференцији за новинаре ове коалиције.

На конференцији су представљени кандидати Коалиције за општински парламент који су поручили да ће се залагати за развој села, достојанство борачке популације, враћање младих у ову херцеговачку општину да би заједно радили на њеном развоју.

"Желимо да Невесиње и Херцеговина напредују и да се равномјерно развијају, а не да буду слијепо цријево Републике Српске", рекао је носилац листе Перо Лазовић, те истакао да ће један од задатака у њиховом раду бити јачање веза са Србијом.

Коалицију "Напредна Српска" чине Српска напредна странка и Српска радикална странка Републике Српске.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *