Неуро и пријатељи свирали за сестре Гајић

У организацији бенда Неуро, синоћ је у Клубу студената Бања Лука (Индекс) одржан хуманитарни роцк концерт с циљем прикупљања средстава за лијечење сестара Татјане и Милане Гајић из Бањалуке, које болују од Лафорине болести.  Концерт је отворио млади и перспективни бањалучки бенд Флинтстуонерс, након чега је на бину изашао Неуро, да би концерт затворили гости […]

субота, март 1, 2014 / 08:09

У организацији бенда Неуро, синоћ је у Клубу студената Бања Лука (Индекс) одржан хуманитарни роцк концерт с циљем прикупљања средстава за лијечење сестара Татјане и Милане Гајић из Бањалуке, које болују од Лафорине болести.

 Концерт је отворио млади и перспективни бањалучки бенд Флинтстуонерс, након чега је на бину изашао Неуро, да би концерт затворили гости из Цазина, бенд Деде Путра. Била је ово јединствена прилика за све присутне да се упознају са и подрже рад ових бендова, али и да покажу своју хуману страну.

КСБ је био и више него солидно попуњен, тако да је од продаје улазница које су се продавале по цијени од 3 и 5 КМ, за помоћ сестрама Гајић прикупљена сума од скоро 600 КМ.

Организатори се захваљују свима који су подржали ову акцију и на овај начин пружили искрену подршку породици Гајић. За успјешну организацију, Посебна захвалност иде организацији Демофеста, пицерији Пица Кет, фирми Мој Маркет и продавници музичких инструмената и опреме Артист Бањалука, као и медијима који су уступили свој медијски простор за промоцију концерта.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *