Неофест 12. пут, а други на Бањ брду

Након пресељења из Кастела, већ другу годину за редом, НЕОФЕСТ Мејн Парти се одржава на новој локацији. Упркос енормном кориштењу урбаних енглеских ријечи у саопштењу, а које у преводу не значе ништа посебно, али звуче, већ се понављамо, урбано, Фронтал подржава Неофест објављивањем програма и корисних информација за посјетиоце. Помало и из ината, да покажемо […]

субота, август 11, 2012 / 07:28

Након пресељења из Кастела, већ другу годину за редом, НЕОФЕСТ Мејн Парти се одржава на новој локацији.

Упркос енормном кориштењу урбаних енглеских ријечи у саопштењу, а које у преводу не значе ништа посебно, али звуче, већ се понављамо, урбано, Фронтал подржава Неофест објављивањем програма и корисних информација за посјетиоце. Помало и из ината, да покажемо да се ријеч такси може написати без Х (икс).

Идеја водиља пресељења

„Музика и природа“ је идеја која фестивал води на Бањ Брдо, прекрасан природни амбијент и познато излетиште Бањолучана. Спој ове „готиве“ са најбољом дигиталном музиком дањашњице обећава несвакидашњи догађај на коме ће се дисати пуним плућима. Настављамо да туристичке атракције Бање Луке показујемо у новом свијетлу, и да их још више приближавамо младим бањалучанима и нашим гостима.

Посјетиоци ће од суботе у 19:00 часова имати прилику да прате програм на НЕОФЕСТ 12 Пик Флуру и на НЕОФЕСТ 12 Сик Флуру, све до недеље у 07:00. Дванесточасовна журка са двије бине опремљене моћним звуком и свјетлом са одабраним диџејевима, а на савршеној надморској висини, гарантују незабораван доживљај. Још једна “ванземаљска” зора у нашим животима коју ћемо дуго памтити.

Излет и кодекс понашања

Излет на Бањ Брдо у вријеме фестивала ће бити могућ као и обично, осим на локацији споменика (плато и паркинг). Ту неће бити дозвољено уношење стаклене, керамичке или сличне амбалаже, ножева или сличних оштрих предмета, као ни пића.

Храна у адекватном паковању је дозвољена. Дозвољене су и камперске столице, лежаљке, ћебад и сл. На самом фестивалу ће бити могуће купити храну и пића по нормалним цијенама. Паљење ватре је најстроже забрањено!

Мјузик ен Нејчер, као идеја и слоган настао комбиновањем урбаног и натуралног, подразумјева суживот са природним окружењем. Да ли су људи дио ове планете или су гости који је лагано уништавају, још увијек са сигурношћу не знамо, али они који долазе на НЕОФЕСТ 12 Мејн Парти (главна журка) би требало да се према окружењу односе са поштовањем, миром и љубави. Јединство између људи и природе је нераскидиво, а само хармоничан однос свих нас ће обезбиједити да и даље користимо благодети чистог ваздуха, воде и земљишта.

Молимо све посјетиоце да не бацују отпатке, да не оштећују дрвеће, клупе, корпе и осталу инфраструктуру на Бањ Брду.

И још једном, паљење ватре је најстроже забрањено!

Од вашег понашања зависи да ли ће ово мјесто поново бити отворено за све нас.

Успут, упозоравамо посјетиоце да ће скуп обезбјеђивати ЦЈБ Бања Лука (полиција), агенција за обезбјеђење Алфа Сецутитy и редрска служба, а да ће они који прекше кодекс понашања на НЕОФЕСТ 12бити процесуирани удаљавањем и покретањем прекршајне пријаве.

Улазнице

Улазнице ће бити могуће купити на улазу у фестивалску зону на дан фестивал (7 КМ), као и у седмодневној претпродаји на Тргу Крајине и у Дому омладине, 5 КМ. У Дому омладине ће бити могуће купити и сет од 10 улазница за једиствену цијену од 40 КМ (попуст 10КМ).

Уз улазницу, гости ће бити обиљежени и печатом, без кога неће бити могуће купити пиће или се кретати у фестивалској зони. Ако неко буде откривен без печата у зони фестивала, биће приведен полицији због опасности од неконтролисаног уношења опасних предмета и материја.

Програм

"Врх спрат"

★ Милан Сандић ★ Воркшоп кру (Хаус / Тех-хаус) – БЛ
★ Филип А ★ (Хаус / Минимал) – БЛ
★ Мистер Ди ★ Спутник (Техно) – УК
★ Алекс ★ (Тех-хаус) – БЛ
★ Мирослав Павловић ★ (Тех-хаус) – БЛ
★ Сергеј ★ Сируп (Хаус / Електро) – ЗГ
★★ Дамјан Елтех и. Сајси емси & Свеца ★★ (Хоусе-Тецх-хоусе) – БГ
★ Младен Томић ★ Најт Лајт Рекордс (Тех-хаус – Техно) – БЛ
★ Тибор & Казо ★ Дигитал Сикерс (Прогресив-Тех-хаус) – БЛ
★ Вуди ★ Резидент (Фанк) – БЛ

"Болест спрат"

★ Дракац ★ (Реге) – БЛ
★ Кавијар Мангуера ★ Сопот, Брекстерс (Реге-Драмбас) БЛ
★ Веном ★ Џабатон (Турнтаблисм) – ЗГ вс>
★ Полис ★ Брекстерс (Турнтаблисм) – БЛ
★ Јеш ★ Џабатон (Грајм – Дабстеп) – ЗГ
★ КИЛА Пи ★ Рол Дип, Семетери Вориорс (Гриме) – УК
★ Реа ★ Џабатон (Бас – Дабстеп) – ЗГ
★ Тин ★ Инер Санрајз (Прогрессиве транце) – БЛ
★ Страјдер ★ Инер Санрајз (Прогресив тренс – Псајтренс) БЛ
★ Дамзакс ★ Инер Санрајз (Псајтренс) – БЛ

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *