Неле снима нове Надреалисте у Србији

Неле Карајлић главни је протагониста новог серијала Топ листе надреалиста који ће се снимати у Србији. Улоге у новом серијалу Топ листе тумачиЋЕ: Никола Којо, Весна Тривалић, Зоран Цвијановић, Милош Самолов и Катарина Марковић. Једносатне емисије радиће се у продукцији Светлане Дрињаковић. “У Надреалистима ће бити преко 200 улога. Серијал ће се снимати на преко […]

понедељак, септембар 24, 2012 / 10:19

Неле Карајлић главни је протагониста новог серијала Топ листе надреалиста који ће се снимати у Србији. Улоге у новом серијалу Топ листе тумачиЋЕ: Никола Којо, Весна Тривалић, Зоран Цвијановић, Милош Самолов и Катарина Марковић.

Једносатне емисије радиће се у продукцији Светлане Дрињаковић.

“У Надреалистима ће бити преко 200 улога. Серијал ће се снимати на преко педесет локација, а то је велика ствар. На примјер, једна домаћа серија од двадесет епизода снима се на једанаест локација. Надреалисти ће бити право богатсво и радње и дешавања. Аутентичност оваквог програма обезбјеђује висок комерцијални ефекат, а у исто време култна репутација Надреалиста гарантује, да ће у годинама које долазе, серија бити радо гледана и у свим својим репризама“, говори Дрињаковић, за блиц.рс.

Занимљиво је да је Неле Карајлић овог пута задужен и за сценарио, али и музику. Заједно са Милорадом Милинковићем Дебелим режираће Надреалисте. За сценографију биће задужен Дукан Раденковић, костиме ће осмислити Нена Миловановић, а директор фотографије је Душан Јоксимовић.

Никола Којо је само један од глумаца кога ћемо моћи да видимо у једносатној хумористичкој серији.

“Свака једносатна епизода Надреалиста биће рађена у веома скупој продукцији. Снимаће се најбољим дигиталним форматом. Иначе, биће и доста студијског дијела емисије, али ту су и коментари постојећих ситуација, односно, осврт на политичке актуелне догађаје. Свака епизода ће у себи имати засебну играну структуру која ће трајати петнаестак минута (као кратки играни филм), у којима ћемо видјети позната глумачка имена“, каже Дрињаковић.

Нове Надреалисте гледаћемо најкасније до Нове године. Главни протагониста Неле поручио је да ћемо ускоро сви сазнати нашу непосредну будућност, преноси блиц.рс.0 КОМЕНТАРА

  1. rakovic,

    Јбга, погоди ми мисао у боооцу!

    Исувише је надреализма. Овај народ је гладан нормалних ствари.

    Време лудила
    Време долази када ће људи полудети, и када виде некога ко није полудео напашће га говорећи: “Ти си луд, ти ниси као ми“. (Ава Антоније Египатски)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *