Небојша Вукановић: Чувајте нам Славка, из принципа

Вјерујем да се велики број Требињаца јако забринуо за судбину својих усрећитеља након најновије Славканове театралне конференције за новинаре и изнесених сумњи да режим и њему блиски криминалци припремају атентант на освједочене праведнике и борце против криминала и корупције. Остаци старе Службе државне безбједности значајно су помогли Праведнику да дође на власт, па није ни […]

недеља, јун 29, 2014 / 11:04

Вјерујем да се велики број Требињаца јако забринуо за судбину својих усрећитеља након најновије Славканове театралне конференције за новинаре и изнесених сумњи да режим и њему блиски криминалци припремају атентант на освједочене праведнике и борце против криминала и корупције.

Остаци старе Службе државне безбједности значајно су помогли Праведнику да дође на власт, па није ни чудно што је о плановима и кретању злогласног Космајца боље обавјештен од БИА-е, АИД-а и АНБ-а. Знајући како се он бескомпромисно бори са криминалом и корупцијом, увидјевши како је у Требињу разбио мафију, почистио и процесуирао све корумпиране политичаре и завео ред, власт се уплашила да ће Праведник истом силином очистити Владу кад се поново врати у посланичке клупе. Зато су још прије 12 година почеле конспиративне припреме за његово неутралисање.

Иако злогласни Космајац има велико богатство и бројну екипу криминалаца, због важности задатка одлучио да лично са лажном личном картом дође у Требиње и организује припреме за неутрализацију опасних противника који пријете да уруше криминалну хоботницу у региону. Искрено се надам да су начелник Носовић и министар Јовичић схватили озбиљност ситуације и са више прстена одбране предузели превентивне мјере. Чувајте нам Славка, јер би без њега све било досадно и монотоно.

Градска дворска луда и њено непримјерено блебетање и лупетање можда је неком и било занимљива и духовита на почетку мандата, који ће најцрњим словима бити уписан у историју Требиња, али већ одавно отприлике и од ока просуте неповезане глупости изгубиле су сваку тежину и значај. Обиљежавање стогодишњице атентата и приче о Гаврилу Принципу вјероватно су подсвјесно распириле бујну машту нашег Усрећитеља, па зато не треба придавати никакав знчај последњем трабуњању и бесмисленим тврдњама да је неки дилер бјежећи од Вучића и полиције дошао у Требиње да организује некакав атентат. Од Беме, аутобуске станице, источне обилазнице, социјалне карте, смањења администрације и трошкова до италијанских текстилаца и фамозних ИПА фондова и пројеката Славко нас је све у безброј наврата крупно слагао и обмануо, и зато не могу проћи јефтини покушаји да се блебетањем разноразних глупости, изношењем увреда, нападом на новинаре и непримјереним понашањем у Скупштини скрене пажња са свеопште анархије и нерада. Учесталим помињањем ланаца и решетака Праведник можда нешто и предосјећа, па би тако неког могао потакнути да напокон прелиста рачуне, буџетске расходе, документацију ПИО-а и бројних угашених предузећа којима је преко Надзорних одбора Усрећитељ руководио, и тако скине тешке ланце и бреме са напаћеног града.

Славко зна да још један период може опстати на функцији само у атмосфери сталних тензија, напетости и хаоса, и зато не треба да нас чуде његови упорни покушаји и настојања да изазива и производи сталне сукобе и инциденте. Примитивизам, неваспитање и бахато неприкладно понашање до сада није виђено у градској скупштини, али он није једини кривац. Сви они који га подржавају и гласају за његове приједлоге сносе велику одговорност, и морају бити свјесни крајњих последица. Уколико у наредних мјесец дана ставе у други план личне интересе, ускрате подршку градоначелнику и зауставе даље уништавање града могу очекивати дјелимичну амнестију за почињене грешке. У супротном у октобру ће бити свјесни и осјетити колико је горка и кисела чорбица која су сви скупа крчкали последње двије године. 0 КОМЕНТАРА

 1. Upravo tako Vukanoviću…
  Što je ovo kljuse na lokalnom nivou, to je dokurac na republičkom nivou!

  P.S.
  Šef ove kljusine je prije par dana imao sastanak sa dokurcem u 4 oka!

 2. Вукановићу, блебетало и лупетало, јеси ли ти то нешто урадио корисно? Па и ти си старо лице у политици, продужена руко СДС-а. Је ли и ти ниси склон инцидентима и небулозним изјавама, само да би скренуо пажњу на себе? Осим јаке реторике, као и код Вучуревића и већине Херцеговаца, и карактеристичног гласа нисам примјетио да се разумијеш у било шта и да си стручњак за нешто!

 3. Koja budala je ovaj turcin racic,pa pastorce dodikov sta ti sad smeta Slavko,pa pustio te je na pijacu da prodajes visnje…ili te boli sto ti ocuha milorada guzi…

 4. mury
  Nema te da dođeš?
  Ja ću biti i ujutru na pijaci, pa eto ti prilike da iskažeš tu vjekovnu bošnjačku hrabrost 🙂
  Ili si još u žalosti zato što se selekcija ZE-DO-SA kantona vratila iz brazila prije nego je otišla?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *