Не зна се кад ће избори, али Трећа Србија кандидовала Паровића за предсједника

У препуној сали сомборског позоришта одржан је скуп подршке кандидатури лидера Треће Србије Мирослава Паровића за за председника Србије. Ово је био први скуп у предсједничкој кампањи „Мирослав Паровић – Алтернатива за Србију“.   Мирослав Паровић је истакао да сама чињеница да њега не предлаже странка на чијем је челу већ група озибљних људи од […]

среда, април 22, 2015 / 20:35

У препуној сали сомборског позоришта одржан је скуп подршке кандидатури лидера Треће Србије Мирослава Паровића за за председника Србије. Ово је био први скуп у предсједничкој кампањи „Мирослав Паровић – Алтернатива за Србију“.

  Мирослав Паровић је истакао да сама чињеница да њега не предлаже странка на чијем је челу већ група озибљних људи од кредибилитета говори о томе да је способан да окупи тим и да Србијом неће управљати сам.

Он је нагласио да му је драго што је кампању отпочео овако рано јер жели да обиђе целу Србију, од Хоргоша до Драгаша, и да се са народом договори око тога шта ће сложно и заједно радити у општем интересу.

– Србији не треба ни ова власт ни ова опозиција већ алтернатива – нова генерација чији сам предводник а која ће Србију довести у позицију политичког коридора преко кога ће сарађивати и који ће повезивати исток и запад. Мој добар резултат на изборима је иницијална каписла за промене и уверен сам да ћу уз подршку грађана и поверење које ће ми указати бити мој мотив да те промене и остварим.

Ово је битка између оних који су крали, отимали, издавали земљу, рушили, правили пљачкашке приватизације, осиромашили овај народ и нас који смо остали у Србији да учимо и стварамо, а сад имамо идеју, имамо визију, имамо тим за победу и план за развој Србије – до победе. Ја желим да са Србијом сарађујем, а не да Србији наређујем. Живела Србију“ – закључио је Мирослав Паровић.

На скупу Паровића су подржали професор Ненад Крстић, Миодраг Исаков, доктор Лазар Рачић, Захарије Трнавчевић…

 

 Андреј Фајгељ о Трећој Србији: Србија је матица, а Српска узорОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *