НДП у Бањалуци остао без предсједника

Предсједник градског одбора НДП у Бањалуци, Драган Талић, поднио је данас оставку на све функције у овој странци.

уторак, јул 11, 2017 / 18:54

Талић је писмом обавијестио предсједника НДП Драгана Чавића о својој оставци, наводећи да му је тешко пала одлука да напусти странку, али да то чини јер није успио да испуни очекивања чланова партије.

-Разлог овакве одлуке је што нисам успио да испуним очекивања наших чланова, као и своја, иако смо били друга странка по броју освојених гласова у Бањалуци, навео је Талић у писмо упућеном Чавићу.

Талић је саопштио и да ће од сада дјеловати као независни одборник у Скупштини Града Бањалука и да ће наставити да ради као и до сада.

Након његовог изласка из партије, НДП је остао са три одборника у градском парламенту, наводи портал Истинито.

Како незванично сазнаје Мондо, Недељко Чубриловић намјерава да у своје редове “преведе” најмање двојицу одборника из опозиције, а главне мете су му Драган Талић и и Љубо Нинковић из СДС-а. Талић ипак није хтио да потврди да ли ће прећи у ДНС или клуб ове странке у Скупштини града.

ДНС, односно лидер бањалучког одбора те странке Недељко Чубриловић, су се нашли у проблему јер је њихов коалициони капацитет сведен на само једног одборника ако Ненад Шибаревић и Стојан Вукајловић подрже Будимира Балабана и нови клуб који је најављен.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *