НАСТеатар има нову премијеру

Премијера представе „ПРИЧА о ПИСЦУ ПРИЧИ“ у Србији, заказана је за 6. октобар, на манифестацији „Дани Настасијевића“ који се традиционално одржавају сваке године у Горњем Милановцу.

среда, септембар 20, 2017 / 15:09

 У Српској, премијера ће бити одржана 18. октобра у КЦ Источно Ново Сарајево, са којим НАСТеатар заиста има одличну сарадњу. Поред ове премијере НАСТеатар ће крајем априла 2018. године реализовати премијеру представе „НЕДОЗВАНИ“.

НАСТеатар окупља професионалне позоришне ствараоце, и његов основни циљ је да у потпуности афирмише живот и дело Момчила Настасијевића.

ПРИЧА о ПИСЦУ ПРИЧИ

Представа за децу (9+) 

Фантастична прича, у којој Настасијевић пореди однос писца према свом делу, са односом родитеља према свом детету. У представи имају три лика, Писац и две приче. Приче траже од писца да их пусти у свет, а он их убеђује да су још увек младе, да не сме да их пусти саме. Ово је поучна представа о одрастању која је састављена из  Настасијевићевих приповедака (Прича о мишу који је волео свет, Свилени љубичасти конац)

У представи, поред улоге писца, којег игра Иван Перковић, играју и талентоване младе глумице:

Ђурђа Вукашиновић, која је публици позната по многобројоним улогама у свом матичном Дјечијем позоришту Р. Српске и другим позориштима.

Татјана Димитријевић, коју публика може гледати у представама Позоришта на Теразијама и Опере и театра Мадленијанум.

Режија и Драматизација: Иван Перковић

Сонгове су написали Јелена Влаховић, и Тоде Николетић
Музика: Младен Јанковић
Костим: Сања Зекановић и Љиља ШиниковићОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *