Наше мало некоме је много: Концерти за Софију Чергић

Вечерас, с почетком у 21 час, имамо прилику удружити се и допринијети да се спаси један млади живот. Трогодишњој Софији Чергић из Бање Луке потребна је наш помоћ. Софија болује од акутне лимфобласне леукемије, а за њено даље лијечење и трансплантацију коштане сржи у Италији је потребно 130 000 еура. Цијена улазнице износи 3 и 5 […]

четвртак, март 21, 2013 / 14:11

Вечерас, с почетком у 21 час, имамо прилику удружити се и допринијети да се спаси један млади живот.

Трогодишњој Софији Чергић из Бање Луке потребна је наш помоћ. Софија болује од акутне лимфобласне леукемије, а за њено даље лијечење и трансплантацију коштане сржи у Италији је потребно 130 000 еура.

Цијена улазнице износи 3 и 5 КМ у зависности од ваших могућности.

Наступају:

Тамбурашки бенд У.Д.Е.С.
Гитар дуо Ведран и Дејан
Тупас Мене
Фри Степ

Скупљена средства од продаје улазница, као и донације прикупљене у кутије које ће тада бити постављене, ће бити уплаћени на Софијин жиро-рачун.

Такође, велики хуманитарни концерт “Поклон за живот – честитајмо рођендан Софији Чергић” биће одржан у спортској дворани Борик 31. марта са почетком у 20.00 часова.
уз бендове Вања Д Фрог, Лету штуке, Балкан Експрес и пјевачицу Мају Татић.

Хуманитарни број 1416, и даље је активан те сви могу и на овај начин да помогну породици Чергић. То можете да урадите и уплатом средстава у НЛБ Развојној банци Бања Лука, на број рачуна: 5620993000000198, позивом на број: 14827161.

Наше мало, некоме је много!Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *