НАСА наставља да нас забавља: Глобални селфи

Глобални селфи од 3,2 гигапиксела направљен је од 36.422 појединачне фотографије које су окачене на друштвене мреже на Дан Земље, 22. априла 2014. Зумирањем фотографије, или кликтањем на “снепшотс” можете да видите појединачне слике од којих је америчка свемирска агенција НАСА направила “глобални селфи”. “Селфи” фотографија Земље објављена је данас, а у његовом прављењу учествовали […]

четвртак, мај 22, 2014 / 22:56

Глобални селфи од 3,2 гигапиксела направљен је од 36.422 појединачне фотографије које су окачене на друштвене мреже на Дан Земље, 22. априла 2014.

Зумирањем фотографије, или кликтањем на “снепшотс” можете да видите појединачне слике од којих је америчка свемирска агенција НАСА направила “глобални селфи”.

“Селфи” фотографија Земље објављена је данас, а у његовом прављењу учествовали су људи са свих континената, из 113 земаља и региона, од Антакртика до Јемен, од Гренланда до Гватемале, од Микронезије до Малдива, Пакистана, Пољске, Перуа итд, навела је НАСА, којој су требале недеље да направи “глобални селфи”.

Мозаик је постављен на сајт ГигаПан. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *