Напредна Српска у коалицији са Независном странком Михајло Товирац

Странке Напредна Српска и Независна странка др. Михајло Товирац потписали су данас у Бијељини Споразум о политичкој сарадњи и заједничком учешћу на октобарским општим изборима на свим нивоима у РС и БиХ. Још једном је поновљено да ће ова коалиција дјеловати на бази договора и споразума са СНС у Србији, са којима дијеле заједнички пут. -Пронашли […]

четвртак, март 13, 2014 / 14:00

Странке Напредна Српска и Независна странка др. Михајло Товирац потписали су данас у Бијељини Споразум о политичкој сарадњи и заједничком учешћу на октобарским општим изборима на свим нивоима у РС и БиХ.

Још једном је поновљено да ће ова коалиција дјеловати на бази договора и споразума са СНС у Србији, са којима дијеле заједнички пут.

-Пронашли смо лако заједнички језик, јер имамо сличне циљеве и програме, само што ми постојимо 10 година. Циљ нам је да се наши гласови не изгубе на парламентарним изборима, а сигурно да можемо помоћи СНС са својим гласовима из Шамца, Пелагићева и Доњег Жабара, гдје имамо своје одборе. Ми додуше  имамо своје приоритете на локалном нивоу, гдје се боримо за обичног човјека, а против оних који су овај град уништавали деценијама – рекао је Михајло Товирац, предсједник Независне странке.

-Вријеме је да Српска крене путем евроских интеграција, који подразумијева борбу против криминала и корупције, који су промовисани у Србији. На тим политичким вриједностима градимо сарадњу са локалним покретима каква је Независна странка др Михајло Товирац – рекао је Адам Шукало, предсједник СНС.

Странка Напредна Српска настала је издвајањем дијела чланства из Српске напредне странке, предвођеним дотадашњим предсједником Адамом Шукалом, након више различитих пресуда у спору за водеће мјесто странке са Јованом Митровићем.

Независна странка др Михајло Товирац је локална странка из Шамца, гдје у скупштини општине имају једног одборника (у претходном сазиву  имала 2). Имају одборе у мањим посавским општинама. Сам Товирац је на претходним изборима био кандидат за начелника Шамца гдје је освојио 1344 гласа (14,2%).0 КОМЕНТАРА

  1. Ovo je stvarno smijesno ali dokaz koliko je vlast slatka.
    Pod hitno treba izmijniti zakone i insistirati da se stranka ne moze registrovati ako nema 10 000 ovjerenih potpisa a finasiranje stranak svesti iskljucvo na clanarinu.

  2. Pa Šukalo je veoma ozbiljan političar koji će da donese promene u RS bolji život i javnost mora biti upoznata a radom ovog „ozbiljnog intelektualca“ i čoveka koji je oličenje „poštenja i morala“:):):P

  3. treba pustiti svakog ko zeli da izadje na izbore, pa i ovakve blesane poput SUPKALA. dok ne izadje na izbore i ne vidi koliko je smijesan i minoran nece se „okaniti corava posla“ i prestati baviti ozbiljnim poslom. Zbog ovakvih ludaka Lemi i ne gubi vlast. Naprotiv ovi i ovakvi rade za njega. Mozda ih je on i stvorio da doprinose rasipanju glasova

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *