Напад у Сребреници и званично заборављен: Звиздић са Вучићем

Премијер Србије Александар Вучић дочекао је испред Палате Србија предсjедавајућег Савjета министара Босне и Херцеговине Дениса Звиздића.

понедељак, јануар 23, 2017 / 11:20

Премијер Србије Александар Вучић дочекао је испред Палате Србија предсjедавајућег Савjета министара Босне и Херцеговине Дениса Звиздића.

Након свечаног дочека, почео је разговор Вучића са Звиздићем, који предводи делегацију БиХ у званичној посјети Београду, о регионалној стабилности и односима двије земље, док ће министри у влади имати одвојене састанке са колегама из заједничких органа државне заједнице Српске и Федерације.

Вучић је најавио да ће са Звиздићем разговарати о важним питањима за двије земље, истичући да је важно разговарати о заједничкој будућности, док је Звиздић уочи посјете изразио увјерење да ће његов сусрет с Вучићем имати позитиван утицај на укупну релаксацију односа Србије и БиХ.

Предсједник Владе Србије је синоћ био домаћин Звиздићу и на радној вечери по доласку делегације БиХ у Београд.

Звиздић је са делегацијом допутовао синоћ у Београд, а на аеродрому Аеродрому "Никола Тесла" их је дочекао први потпредсједник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић.

Осим Звиздића, у делегацији БиХ су и замјеник председавајућег и министар спољне трговине и економских односа Мирко Шаровић, замјеник предсједавајућег и министар финансија и трезора Вјекослав Беванда, министар спољних послова Игор Црнадак и министар комуникација и транспорта Исмир Јуско.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *