Награда публике у Монпељеу за „Жену са сломљеним носем“

БЕОГРАД – Филм редитеља и сценаристе Срђана Кољевића „Жена са сломљеним носем“ освојио је „Награду младе публике“ на управо завршеном фестивалу медитеранског филма у Монпељеу, саопштио је данас домаћи дистрибутер тог филма „Так вижн“. Поред успијешног учешћа на фестивалу у Француској, Кољевићев филм је отворио 20. јубиларни филмски фестивал у Котбусу (Њемачка), који је почео […]

четвртак, новембар 4, 2010 / 11:05

БЕОГРАД – Филм редитеља и сценаристе Срђана Кољевића „Жена са сломљеним носем“ освојио је „Награду младе публике“ на управо завршеном фестивалу медитеранског филма у Монпељеу, саопштио је данас домаћи дистрибутер тог филма „Так вижн“.

Поред успијешног учешћа на фестивалу у Француској, Кољевићев филм је отворио 20. јубиларни филмски фестивал у Котбусу (Њемачка), који је почео синоћ, а наредних дана биће приказан и на фестивалу у Севиљи (Шпанија).

Филм говори о Београду данас, када се клатно енергије и емоција, после година ратова, деструкције, мржње – помјера на супротну страну, ка животу, поновном откривању љубави и превазилажењу ожиљака из прошлости.

Главне улоге тумаче Небојша Глоговац, Аница Добра и Бранка Катић. У ансамблу су Вук Костић, Нада Шаргин, Јасна Жалица и други.

Продуценти овог филма су "Баш Челик" (Србија) и "Неуе Медиополис ГМБХ" (Њемачка).Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *