Нађен нестали возач, Врбас га избацио код Бочца

Врбас је данас у мјесту Бочац код Бањалуке избацио леш Момира Радукића /53/, потврђено је Срни у Полицији Републике Српске. Дежурни тужилац бањалучког Окружног тужилаштва наредио је да Радукићево тијело буде превезено у Завод за судску медицину Републике Српске, гдје ће бити извршена обдукција. Из полиције наводе да су тијело Радукића уз обалу ријеке Врбас […]

уторак, мај 10, 2016 / 20:57

Врбас је данас у мјесту Бочац код Бањалуке избацио леш Момира Радукића /53/, потврђено је Срни у Полицији Републике Српске.

Дежурни тужилац бањалучког Окружног тужилаштва наредио је да Радукићево тијело буде превезено у Завод за судску медицину Републике Српске, гдје ће бити извршена обдукција.

Из полиције наводе да су тијело Радукића уз обалу ријеке Врбас пронашли мјештани Бочца, који су обавијестили надлежне институције.

Срна незванично сазнаје да је полиција током увиђаја у одјећи пронашла лична документа.

Момир Радукић из Агиног Села код Бањалуке, са пребивалиштем у Словенији, нестао је 25. априла у мјесту Сурјан, општина Мркоњић Град, када је аутомобилом "шкода" у којем се налазила и његова супруга Мирјана Радукић /48/, слетио у ријеку Врбас.

Мирјана је 26. априла идентификована, а за Момиром се трагало до данас. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *