На клупу Барсе сјешће Луис Енрике

Херардо Мартино на љето напушта Барселону, а клупа је резервисана за Луиса Енрикеа, преноси мадридска „Марка“. Овакав расплет се већ данима очекује у Шпанији, а да је посао близу реализације говоре и ексклузивне фотографије "Марке" на којима се види како спортски директор Барселоне Андони Зубизарета улази у вилу за коју се тврди да је Енрикеова, […]

понедељак, мај 5, 2014 / 18:57

Херардо Мартино на љето напушта Барселону, а клупа је резервисана за Луиса Енрикеа, преноси мадридска „Марка“.

Овакав расплет се већ данима очекује у Шпанији, а да је посао близу реализације говоре и ексклузивне фотографије "Марке" на којима се види како спортски директор Барселоне Андони Зубизарета улази у вилу за коју се тврди да је Енрикеова, преносе Вијести.ме.

Наводно, њих двојица и Зубизаретини помоћници Алберт Валенти и Нарсис Хулија су данас око подна имали састанак, па је садашњи тренер Селте главни кандидат (реално и једини у овом тренутку) да замијени Мартина на клупи "блаугране".

Енрике има још годину уговора са клубом из Вига, а и прошлог љета је био кандидат да преузме Барсу када је остала без Тита Виланове.

Тада је, међутим, све остало само на разговорима, а највећи проблем је представљало то што је Енрике већ био потписао уговор са Селтом, па Барса није хтјела да плати тражено обештећење да га ангажује.

Енрике, 43-годишњак из Хихона, водио је Барселону Б од 2008. до 2011. године, након чега је сезону провео на клупи Роме.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *