На Јахорини ухапшени криминалци

Шест лица ухапшено је рано јутрос у угоститељском објекту „Ројал“ на Јахорини, саопштено је из Центра јавне безбједности Источно Сарајево. Слободе су лишени Његош Пурковић, Срећко Мандић, Данило Цицовић, Сергеј Веселиновић, Славен Дакић и држављанин Хрватске Ромео Дрозга. У току је претрес у угоститељском објекту "Ројал" и у више објеката на подручју Пала које користе […]

петак, децембар 14, 2012 / 14:15

Шест лица ухапшено је рано јутрос у угоститељском објекту „Ројал“ на Јахорини, саопштено је из Центра јавне безбједности Источно Сарајево.

Слободе су лишени Његош Пурковић, Срећко Мандић, Данило Цицовић, Сергеј Веселиновић, Славен Дакић и држављанин Хрватске Ромео Дрозга.

У току је претрес у угоститељском објекту "Ројал" и у више објеката на подручју Пала које користе Њ.П, С.М. и С.Д.

На основу наредбе Основног суда Соколац, МУП Републике Српске је за Њ.П. 2010. године расписао међународну потјерницу ради издржавања казне у КПЗ Фоча у трајању од 10 мјесеци због два напада на овлаштено службено лице.

ЦЈБ Источно Сарајево за њим трага због основа сумње да се налазио у бјекству као припадник организоване криминалне групе која се бави крађом аутомобила.

На основу наредбе Основног суда Соколац, за С.М. је расписана потрага ради издржавања затворске казне од једне године и седам мјесеци по пресуди Кантоналног суда у Сарајеву због више тешких крађа аутомобила.

Приликом хапшења, код Њ.П. је пронађена станиолска врећица са кокаином, а у објекту је пронађено одбачено ватрено оружје, пиштољ "браунинг", као и више мобилних телефона који ће у даљем раду бити предмет криминалистичке обраде.

Ухапшени су саслушани у својству осумњичених, а Њ.П. и С.М. су предати Судској полицији у Источном Сарајеву ради извршења наредби Основног суда Соколац.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *