МУП РС: Ево како постати специјалац

Министарство унутрашњих послова Републике Српске на Јутјуб је поставило кратки филм „Како постати припадник Специјалне јединице полиције“. На видео-снимцима приказани су сви сегменти провјере теста психофизичке издржљивости кандидата у екстремним условима, "дрил", као и искушења, али и одустајања кандидата који се пријављују на обуку за припадника ове јединице. На конкурс за пријем у Специјалну јединицу […]

уторак, децембар 25, 2012 / 15:04

Министарство унутрашњих послова Републике Српске на Јутјуб је поставило кратки филм „Како постати припадник Специјалне јединице полиције“.

На видео-снимцима приказани су сви сегменти провјере теста психофизичке издржљивости кандидата у екстремним условима, "дрил", као и искушења, али и одустајања кандидата који се пријављују на обуку за припадника ове јединице.

На конкурс за пријем у Специјалну јединицу полиције ове године пријавио се 151 кандидат, а 139 је приступило процесу селекције, од којих 90 није прошло љекарске прегледе, тестирања и разговоре, наводи се у саопштењу из Бироа Владе Републике Српске за односе с јавношћу.

Провјерама на тесту психофизичке издржљивости у екстремним условима приступило је 49 кандидата, док је "дрил" успјешно завршило свега 10 кандидата који су тренутно на обуци за припадника Специјалне јединице полиције.0 КОМЕНТАРА

  1. Jesu li ikad u istoriji ljudske civilizacija vlastodržci bili toliko moralni,čestiti,pošteni…. da je bilo moralno,čestito i pošteno biti sljijepi i bezpogovorni izvršilac njihovih komandi i naređenja ??

    Čast časnim i poštenim izuzecima kojih je uvijek bilo i uvijek će biti !!!

    „I Hitler je bio izabran i SS je bila policija „

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *