Муџахединска честитка из босанских шума

Муџахедински портал балканскиемират.com упутио је бајрамску видео-честитку “браћи муџахединима” са Кавказа у којој се виде шокантни снимци наоружаних група муџахедина у шумама око Травника, односно средње Босне. “Уредништво портала је направило један мали, скромни урадак, бајрамску видео-честитку муџахидима Кавкаског Емирата и муџахидима широм свијета. Нека на овај мубарек дан наша браћа виде и знају да […]

четвртак, август 23, 2012 / 07:53

Муџахедински портал балканскиемират.com упутио је бајрамску видео-честитку “браћи муџахединима” са Кавказа у којој се виде шокантни снимци наоружаних група муџахедина у шумама око Травника, односно средње Босне.

“Уредништво портала је направило један мали, скромни урадак, бајрамску видео-честитку муџахидима Кавкаског Емирата и муџахидима широм свијета. Нека на овај мубарек дан наша браћа виде и знају да нису сами, да има муслимана који мисле на њих, за њих дове упућују Аллаху и да срца муслимана су уз нашу вољену и храбру браћу, лавове уммета. Аллах да им се смилује, да их учврсти у борби против невјерничких војски, да у срца кафира усади страх према муџахединима и да понизи куфр и кафире муџахидским рукама, подари побједу исламу и да Његова ријеч буде горња”, наводи се у “скромном” честитању “браће” са балканскиемират.com.

Шокантни снимци откривају до зуба наоружане вехабије које у почетку сједе за столом у шуми и једу, а затим демонстрирају своје “умијеће” у нишањењу и пуцању из аутоматских пушака.

Између осталог на “честитки” се види и наоружана маскирана жена, додуше у сукњи, која у руци такође држи аутоматску пушку. Снимак цијело вријеме прати пјесма на арапском језику.

Џевад Галијашевић, експерт за тероризам, наводи да је опште познато да је средња Босна језгро Прве команде муџахединских одреда у БиХ.

“Јасно је да су муџахедини у Средњобосанском кантону дио безбједносног система. Они не респектују државу, односно кантонална власт је у њиховој функцији”, навео је Галијашевић.

Додаје да је недавно из затвора у Египту изашао Имад ал Мисри, главни вођа муџахедина у БиХ, који се вратио у ову земљу.

“Не само да се вратио, него отвара џамије и прича о свом ‘ропству’ у египатским затворима”, навео је Галијашевић.0 КОМЕНТАРА

 1. Баш су фини неки људиB-) Још на софри Српска кобаја..хаха

  Бураз, депортација!!!
  Ем су потпуно неприродни на овом простору ем су нетолерантни зликовци који позивају на убијања, а што су тек фуњави, пих!

  Од њих су само гори они који знају све о њима и на шта су спремни, ал` окрећу главу контајући да им се неће обит` о исту!

  Значи, воздра!

 2. Ау загађивача околине, па какви су оно мандрили, алибабе у димијама? Те сподобе треба повјешати по оним стаблима, нахранити шумске животиње!

 3. Можда да им БиХ донира онај пресахли хеликоптер, па ће уз помоћ исламских земаља насути мало горива, па ће уз Божју помоћ, Аллаху иманет, угасити овај зијан по шумама и горама ове земље поносне те исте купити опет парама исламских земаља и довести најбоље синове Арабије и пријатеља да на вијек а у Његову славу ту живе, раде и размножавају се.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *