М:тел расписао конкурс за стипендије

Компанија „М:тел“ објавила је конкурс за додјелу 25 стипендија за студенте завршне године и апсолвенте првог циклуса студија електротехнике и информационих технологија који имају просјек оцјена 8 и изнад 8. На конкурс, који је отворен до 13. јануара, могу да се пријаве студенти Електротехничких факултета Универзитета у Бањалуци, Источном Сарајеву и Сарајеву, Факултета електротехнике у […]

петак, децембар 14, 2012 / 17:01

Компанија „М:тел“ објавила је конкурс за додјелу 25 стипендија за студенте завршне године и апсолвенте првог циклуса студија електротехнике и информационих технологија који имају просјек оцјена 8 и изнад 8.

На конкурс, који је отворен до 13. јануара, могу да се пријаве студенти Електротехничких факултета Универзитета у Бањалуци, Источном Сарајеву и Сарајеву, Факултета електротехнике у Тузли, као и Факултета информационих технологија и Факултета стројарства и рачунарства у Мостару.

Стипендисти ће примати 300 КМ мјесечно до краја првог циклуса студија, а "М:тел" ће им и овог пута понудити менторство и могућност праксе у компанији.

Ова компанија већ трећу годину заредом расписује конкурс за "м:стипендисте" и позива најбоље студенте факултета електротехнике и информационих технологија да се пријаве.
Послујући друштвено одговорно, "М:тел" наводи да одлучно подржава знање, таленат и студенте да би њихов лични и професионални пут био што лакши и окренут усвајању нових знања и позитивних вриједности.

Више информација о условима за добијање стипендија и о конкурсу заинтересовани могу видјети на интернет адреси www.мтел.ба.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *