М:тел и Опен ИПТВ препоручују вам занимљиве наслове

И ове седмице уживајте уз шаролики програм на Опен ИПТВ-у „Вероника Марс“ на ХБО стиже 3. маја у 20.05 часова. Годинама након што је престала да се бави послом приватног детектива, Вероника Марс (Кристен Бел) се враћа у родни град, баш у вријеме годишњице матуре, да би помогла старој љубави Логану (Џејсон Доринг), који је […]

четвртак, април 30, 2015 / 15:48

И ове седмице уживајте уз шаролики програм на Опен ИПТВ-у

„Вероника Марс“ на ХБО стиже 3. маја у 20.05 часова. Годинама након што је престала да се бави послом приватног детектива, Вероника Марс (Кристен Бел) се враћа у родни град, баш у вријеме годишњице матуре, да би помогла старој љубави Логану (Џејсон Доринг), који је умијешан у мистериозно убиство. Тако се све компликује у овој крим-драми Роба Томаса, снимљеној прошле године.

Већ 5.5.2015, у 20.05 часова, такође на каналу ХБО нам стиже још једно мега филмско остварење „Посљедњи краљ Шкотске“. Филм је добитник престижног „Оскара“, а ријеч је о биографској драми, односно снажном трилеру који дочарава живот у Уганди под лудачком владавином Иди Амина. Режија: Кевин Макдоналд, а играју Форест Витакер, Џејмс Макавој, Кери Вашингтон и други.

ТВ СИНЕМАКС по обичају приказује филмове из серије свјетских кинематографских остварења. Овај пут је то драма „Иди и остани“, у недјељу, 3.5. са почетком у 20.00 часова. Пратићемо судбину троје тинејџера који траже азил у Великој Британији, остављајући за собом све и надајући се бољем животу. Пошто је њихов избјеглички статус неизвјестан, морају да се суоче са немилосрдним системом који ће на крају одлучити о њиховој судбини.

Сјајни холивудски глумачки двојац Сигурни Вивер и Алан Рикман, у режији Дина Парисота заказују нам за петак. 8.5.2015. године на каналу ТВ СИНЕМАКС, у 20.00 часова, у секцији Класици данашњице, дружење уз филм „Галактичка пустоловина“. Ова комедија са елементима научне фантастике доноси причу о посади свемирског брода „Заштитник“, која је пуне четири године провела на узбудљивој мисији у свемиру-а онда је отказана њихова ТВ серија. Послије 20 година, ванземаљци у невољи позвали су глумачку екипу да им помогне да побиједе у рату.

Уторак, 5. мај 2015. године у 21.55 часова на каналу Натионал Геограпхиц можете погледати премијерно издање нове сезоне документарне серије „Живи слободан или умри“. Пратићемо пет модерних пионира који живе од земље коју воле, исто као што су људи радили прије двјеста година. Гледаћемо борбу и побједе једне од најинтересантнијих америчких супкултура.

И не заборавите, да је и даље у току м:тел Опен акција за све оне који постану нови корисници Опен ИПТВ пакета, обједине своје већ постојеће м:тел услуге у неки од Опен ИПТВ пакета, или обнове уговор за свој Опен ИПТВ пакет. Свима њима м:тел до краја 2015. године поклања све додатне премиум ТВ пакете, ХБО, Синемакс, Плус, Спорт и Пинк Плус, који садрже преко 30 програма.
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *