МСД: Мићо славио рођендан у Дому културе, а није звао

Млади социјалдемократи најоштрије осуђују начин на који се узурпира простор од културног значаја у предизборне активности једне политичке партије, пише у данашњем саопштењу. Наиме, како се наводи, омладина СДС-а је организовала коктел поводом рођендана предсједника ОО СДС Бијељина Миће Мићића у просторијама градске галерије „Миленко Атанацковић“, која је јавни простор и добро свих грађана. – […]

среда, септембар 12, 2012 / 20:00

Млади социјалдемократи најоштрије осуђују начин на који се узурпира простор од културног значаја у предизборне активности једне политичке партије, пише у данашњем саопштењу.

Наиме, како се наводи, омладина СДС-а је организовала коктел поводом рођендана предсједника ОО СДС Бијељина Миће Мићића у просторијама градске галерије „Миленко Атанацковић“, која је јавни простор и добро свих грађана.

– Овим путем, желимо да поставимо питање градској администрацији на челу са СДС-ом да ли је то званична политика да се јавне институције третирају као приватна својина и да ли би и Центар за културу био кориштен у исте сврхе да није тренутно закључан?! Ако је, пак, рођендан славио као в.д. градоначелника, логично је питање зашто и остали грађани нису позвани него само омладина његове политичке партије – питају се Млади социјал-демократи.

Имајући у виду какав је однос актуелне власти према културним институцијама и у коју сврху их користе, уопште нас не изненађује културни суноврат у нашем граду – стоји на крају саопштења.0 КОМЕНТАРА

  1. мићо је све приватизовао чуди ме да ово ради у кампањи ево данас радојчићу рођендан замислите он прослави у скупштини и зовне само младе снсд-а. сљедећи рођендан ће мићо да слави код куће;)

  2. Потпуно се слажем. Мислим, стварно нема смисла.

    Зашто нисмо позвани ја, мој комшија Бели, Бате, Мики, Бики, Зики, Вики…и наравно Џеј?

  3. Građani trebaju dobro odvagati da li ih laže Mićo i da li ih laže Milovanović. Ako lažu obojica, onda nema promjena. Zato narode dobro vagaj, provjeri sve sto govore i obecavaju i glasaj za one koji ne lazu.
    Sad u toku predizborne kampanje svima su puna usta obecanja. Ako vas je Mico nekad slagao, slagat će opet.
    Ako vas je Milovanović nekad slagao, slagat će opet.

  4. Strasno je tako govoriti o mladim ljudima. Ja mislim da su isti i mladi ljudi u sds-u i pdp-u i snsd-u, ako je tvoj cilj da se truej i svadja omladina medjusobno, onda je to velika sramota i treba da se stidis!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *