Москва: Форум Медији будућности

МОСКВА – Холдинг „Риа Новости“ организоваће поводом свог 70 рођендана 24. јуна у Москви међународни форум под називом „Медији будућности“. Форум, на коме ће учествовати око 300 представника медија из Русије, Европе, Азије и САД биће посвећен развоју информативних технологија, утицају нових и традиционалних медија на друштво као и будућности новинарства. Међу званицама на форуму […]

четвртак, април 21, 2011 / 18:51

МОСКВА – Холдинг „Риа Новости“ организоваће поводом свог 70 рођендана 24. јуна у Москви међународни форум под називом „Медији будућности“.

Форум, на коме ће учествовати око 300 представника медија из Русије, Европе, Азије и САД биће посвећен развоју информативних технологија, утицају нових и традиционалних медија на друштво као и будућности новинарства.

Међу званицама на форуму ће бити и званичници из компаније "Гугл", оснивачи америчког дневника "Хафингтон пост", "Википедије" као и бројни новинари и реномирани стручњаци.

Разговори ће бити посвећени и улози модерних медија у политичким промјенама и револуцијама. растући утицај интернета на јавно мњење посебно путем друштвених мрежа и агрегатора вијести.

Учесници ће моћи да проуче актуелне трендове на руском медијском тржишту, за потенцијална улагања и технолошке потребе у сектору.

Холдинг "Риа Новости" тренутно обухвата међународну информативну агенцију "Риа Новости", руску правно-правосудну информативну агенцију /РАПСИ/, спортско информативну агенцију Р-спорт, издавачку кућу "Московские новости", која објављује дневнике на енглеском /Москоу њуз/ и арапском /Анба Муску/, прес центар као и више од 70 онлајн издања на 14 језика.

Интернет сајтови привлаче пажњу више од 17 милиона посјетилаца мјесечно. Форум ће бити организован у мултимедијалном центру агенције "Риа Новости".Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *