Moлсон Корс приправнички програм: Прилика за младе дипломце

Компанија Молсон Корс Бања Лука је по први пут у Босни и Херцеговини покренула плаћени Commercial Trainee програм за запошљавање младог талентованог кадра, током којег ће изабрани кандидати добити прилику да буду дио интензивне приправничке обуке у трајању од 18 мјесеци. Програм је, у сарадњи са Економским факултетом Бања Лука, презентован у уторак, 28.априла, у […]

четвртак, април 30, 2015 / 15:23

Компанија Молсон Корс Бања Лука је по први пут у Босни и Херцеговини покренула плаћени Commercial Trainee програм за запошљавање младог талентованог кадра, током којег ће изабрани кандидати добити прилику да буду дио интензивне приправничке обуке у трајању од 18 мјесеци.

Програм је, у сарадњи са Економским факултетом Бања Лука, презентован у уторак, 28.априла, у просторијама Економског факултета апсолвентима и студентима завршне године.

“На овај начин, кандидатима пружамо могућност добре зараде у атрактивном пословном окружењу, учествовање у развоју омиљених брендова, међу којима су Јелен, Никшићко, Ожујско, Старопрамен, Бекс и друга реномирана пивска имена, али и рад у компанији у развоју, уз млад, динамичан и ентузијастичан тим. Овај програм представља јединствену могућност за младе људе који су на почетку каријере и теже стручном усавршавању.”, поручили су из Сектора људских ресурса Молсон Корса. Будућем приправнику програм омогућује упознавање са свим сегментима пословања глобалне пиварске компаније те могућностима међународне каријере.

Током 18 мјесеци приправника очекује упознавање са свим секторима унутар компаније и свим аспектима пословања те стратешким захтјевима с којима се суочавају велике мултинационалне компаније. Захваљујући интензивном програму и сарадњи с топ менаџерима приправник ће стећи конкретна радна искуства те након 18-мјесечног тренинга преузети функцију у оквиру Комерцијалног сектора уз могућност напредовања унутар компаније. Брзина личног развоја приправника овиси о способностима, труду и резултатима сваког појединца.

Основни услови које кандидати треба да испуњавају су: завршен економски факултет или мастер студије 2014. или током ове године, напредно познавање енглеског језика и рада на рачунару, а предност имају кандидати који су током студија стекли одређено радно искуство, а спремни су да почну са стицањем праксе и знања од основних позиција и имају јасну визију даље професионалне каријере.

Пријављивање за програм траје до 5. маја, а заинтересовани кандидати детаље огласа могу наћи на порталу www.cerk.info.

Приправнички програм међународне компаније „Молсон Корс“ је програм који нуди одличну прилику за запослење младим образованим људима, али и помаже у превазилажењу изазова са којим се суочава тржиште рада.
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *