Млађи Мишковић на саслушању

Припадници радне групе Управе криминалистичке полиције Србије саслушавају Марка Мишковића, сина бизнисмена Мирослава Мишковића, сазнаје Радио-телевизија Србије. Медији су раније Марка Мишковића доводили у везу са приватизацијом предузећа за путеве Ниш и Београд, које је купио бизнисмен Мило Ђурашковић, који се налази у затвору због малверзација са путарским предузећима. Београдски медији су претходних дана Марка […]

петак, децембар 7, 2012 / 14:10

Припадници радне групе Управе криминалистичке полиције Србије саслушавају Марка Мишковића, сина бизнисмена Мирослава Мишковића, сазнаје Радио-телевизија Србије.

Медији су раније Марка Мишковића доводили у везу са приватизацијом предузећа за путеве Ниш и Београд, које је купио бизнисмен Мило Ђурашковић, који се налази у затвору због малверзација са путарским предузећима.

Београдски медији су претходних дана Марка Мишковића доводили у везу и са одбјеглим нарко-босом Дарком Шарићем, односно са фирмама које су у његовом власништву.

Отац Марка Мишковића, бизнисмен Мирослав Мишковић, саслушан је у понедјељак у вези са пословањем предузећа "Делреал" и коришћењем земљишта у Блоку 53 на Новом Београду.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *