Младен Бојиновић се емотивно опростио од Монпељеа

Бањалучки рукометаш Младен Бојиновић на величанствен начин опростио се од Монпељеа, француског клуба, чији члан је био пуних 10 година и у чијем дресу је освојио чак 27 трофеја. Харизматични Бакеро повјерио се бањалучкој штампи и признао да је растанак био тежак, али да с југа Француске одлази поносан што је цијелу деценију играо за […]

субота, јун 2, 2012 / 11:20

Бањалучки рукометаш Младен Бојиновић на величанствен начин опростио се од Монпељеа, француског клуба, чији члан је био пуних 10 година и у чијем дресу је освојио чак 27 трофеја.

Харизматични Бакеро повјерио се бањалучкој штампи и признао да је растанак био тежак, али да с југа Француске одлази поносан што је цијелу деценију играо за тако велики клуб.

“Не могу да вам опишем како се осјећам. Опроштајну утакмицу с Кретејом памтићу док сам жив. Дворана је била дупке пуна, а сви навијачи су носили бијеле мајице с мојим ликом, бројем 77 и натписом ‘Дуги, волимо те’. То је требало доживјети, осјетити… Вођа навијача цијелу утакмицу је преплакао… Не знам шта да кажем, хвала свима који су ових десет година били уз мене. Добио сам и орден, тако да сам сада почасни грађанин Монпељеа. Поносан сам на то и на све године проведене у овом клубу и граду”, рекао је 35-годишњи Бојиновић, један од најбољих и најтрофејнијих бањалучких рукометаша свих времена.

Бојиновић је играо за: Борац Бања Лука, Јагодину, Партизан, Адемар Леон, Бидасоу, Барселону и Монпеље. 

Још се не зна гдје ће наставити каријеру.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *