Митровић: Бахаћење власти преко Зворник стана

Процјењена вриједност Јавног предузећа “Зворник-стан” је 450 000 , а губици су већи од 5 милиона КМ, што је очит показатељ о недомаћинском пословању ове фирме на штету грађана Зворника, који током зиме више немају, него што имају гријање, истакли су на конференцији за новинаре у Бијељини одборници Напријед Зворник СНС у Скупштини општине Зворник. […]

петак, март 8, 2013 / 08:46

Процјењена вриједност Јавног предузећа “Зворник-стан” је 450 000 , а губици су већи од 5 милиона КМ, што је очит показатељ о недомаћинском пословању ове фирме на штету грађана Зворника, који током зиме више немају, него што имају гријање, истакли су на конференцији за новинаре у Бијељини одборници Напријед Зворник СНС у Скупштини општине Зворник.

“Упркос томе што је цијена гријања највећа у окружења, гријање је лоше, а дугови “Зворник-стана” се гомилају. Страначки се непотребнозапошљавају нови људи, а стари шаљу на принудни одмор”, истиче одборник Напријед Зворник Јован Митровић.

Он тврди да је начелник општине поред постојећа три директора ист странке СНСД, ангажовао и четвртог директора из Лознице.”Да би поправио стање тај нови директор је отпустио те своје сараднике, послао их на плаћено чекање, да би уштедио на топлом оброку и путним трошковима, што је смјешно образложење. Питамо се докле више овакво бахато понашање извршне власти, и директора Зворник-стана, а превенствено начелника који сматрамо да руководи свим јавним фирмама уопштини Зворник,” каже Митровић.

Одборник Напријед Зворник у Скупштини општине Зворник Горан Обрадовић истиче да је дошло вријеме да је данас набоље радити у “Зворник-стану” јер свирадници по три- четири мјесеца годишње сједе кући, примају плату, а недолазе на посао.”То нигдје нема, једино у Зворник-стану има”, истиче Обрадовић.

СНС Зворник поново прозвао и директора Дома здравља Зворник.”Прошли пут смо поднијели кривичну пријаву против директора Дома здравља Зворник, у међувремену смо дошли до докумената гдје ћемо извршити допуну кривичне пријаве притв директора Дома здравља гдје се види да је издао пословни простор за 1000 КМ, а у то улази да Домздравља плаћа и струју, воду, гријање, смеће ,… практично дао јенеком пословни простор на 15 година од кога неће имати никакве користи,”рекао је Обрадовић.

Обрадовић је истакао да сви који обављају јавну фунцију морају да имају јавну одговорност и позвао Тужилаштво да се позабави свим јавним предузећима у Зворнику гдје су огромни губици и постоји основана сумња да је било кривичних радњи.0 КОМЕНТАРА

  1. Јован Митровић критикује „дебелог“, па то је за не повјеровати. Тај лик је прво издао Драгомира Васића и узео паре од Стевановића за локалне изборе, а сад глуми некакву опозицију. Марш багро, исти си као и „дебели“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *