Мишковић Вучићу: Нећеш дочекати вечерашњу промоцију на ТВ

Безбједност Александра Вучића подигнута на највиши ниво након наводних пријетњи Мирослава Мишковића, речено у полицији. Како је раније наведено, власник Делте приликом привођења је рекао да "Вучић неће дочекати вечерашње гостовање на РТС-у", као и да "неће дуго остати у притвору". Информацију о пријетњама потврдио је и директор полиције Милорад Вељовић. Полиција је о томе […]

среда, децембар 12, 2012 / 12:44

Безбједност Александра Вучића подигнута на највиши ниво након наводних пријетњи Мирослава Мишковића, речено у полицији.

Како је раније наведено, власник Делте приликом привођења је рекао да "Вучић неће дочекати вечерашње гостовање на РТС-у", као и да "неће дуго остати у притвору".

Информацију о пријетњама потврдио је и директор полиције Милорад Вељовић. Полиција је о томе обавијестила Вучића, чији је ниво безбједности одмах подигнут на највиши ниво.

Огласила се и Делтина адвокатска канцеларија Јанковић, Поповић и Мирић, која је такве наводе одбацила и навела да Мишковић приликом одвођења у полицију није пружао отпор нити је пријетио полицијским и другим државним органима и функционерима.

У саопштењу које је потписао адвокат Ненад Поповић, наводи се да је Мишковић јутрос принудно одведен у полицију, без уручивања претходног позива.

"Мишковић је, као и претходних дана, у потпуности сарађивао с надлежним државним органима, што ће чинити и убудуће", истиче се у саопштењу.

Додаје се да су медији "потпуно нетачно пренели наводну претњу Миирослава Мишковића на рачун потпредседника Владе Србије" (Александра Вучића), што представља, како пише у саопштењу, "једну у низу медијских манипулација које су се могле чути протеклих дана"

"Истина је да је Мирослав рекао да ‘Александар (Вучић) не може вечерас да изађе на РТС, ако ме претходно не ухапси’", навео је адвокат Делте.

Те Мишковићеве ријечи су, како је додао, "констатација о атмосфери створеној у јавности, без елемената било какве претње, а посебно без угрожавања безбедности потпредседника Владе".

"Не бих улазио у то шта је Мишковић рекао… Али ако је то изјавио, а оперативци кажу да је било нешто у том контексту, то је практично потврда неких сазнања криминалистичке полиције да заиста јесте угрожена безбедност потпредседника Владе Александра Вучића", рекао је шеф Управе криминалистиче полиције Родољуб Миловић, преноси РТС на свом сајту.

Иначе, после данашњих догађаја огласила се и СНС, а потпредсједник странке Небојша Стефановић је рекао да "посланичка група СНС захтева од надлежних државних органа да обезбеде сигурност потпредседника владе Александра Вучића и свих који учестују у борби против криминала, јер претње нису усмерене само на њих већ и на државу и систем".

Власник Делта холдинга Мирослав Мишковић, његов син Марко, као и још осам особа, међу којима је и Мило Ђурашковић, власник "Нибенс групе", приведени су јутрос и њима је одређена мјера задржавања од 48 сати.

Према ријечима тужиоца за организовани криминал Миљка Радисављевића они ће бити у току дана саслушани.0 КОМЕНТАРА

 1. Kada ce kod nas neko biti uhapsen kao u Srbiji iz vrha biznisa ili politike kao da kod nas nema ovakvih poput ovog lika.Pa nas predsednik se prije par gordina ljubio sa njim a on dosao uzeo 15 miliona KM u Boski i adio.

 2. Mr Biggy., 12.12.2012. 13:41:57 [6

  Svaka tebi cast ako u isti kos stavljas snsd i sds!
  Ko ce doci na vlast ako nece SDS? Jedino nam oni sad i mogu pomoci,crvena bagra nas ubacuje u „zivo blato“ do pola smo vec pod njim.

 3. Стварно га сереш „бигеру“! Није СДС петљао са Мишковићем, него СНСД и Додик. И не може све у исти кош по логици послије нас потоп и сви су исти. Па да се онда каже како ништа не може да се промјени. То продаји неком другом!

 4. Јебо вас Мишковић.
  Мишковић је само димна бомба за границу на Косову. То му је управо Мишковић и рекао. Ако мене не ухапсиш, вечерас ћеш на државној телевизији морати причати о издаји Косова. А овако Косово неће бити ни споменуто.

 5. partizan, 12.12.2012. 15:43:27

  Партизан, ајде ти лијепо по мишљење у Централни Комитет. 🙂

  Чисто да се не појави дисонанца, или не дај Боже, одн не дај Тито, значајнија разлика у мишљењу.

 6. srbinbl, 12.12.2012. 14:46:17

  Добро, нису баш исти.
  када бих требао 5х да их пљунем, 3х бих пљунуо СНСД, а 2х СДС.

  Нама је једини спас СНС, остало је све заблуда и сви су показали колико знају. Јер све остало је сјаши Курта да узјаше Мурта.

 7. Нико није јачи од државе,ако постоји политичка воља за обрачун с криминалом.Кажем:“Ако постоји политичка воља?“

 8. Нико није јачи од државе,ако постоји политичка воља за обрачун с криминалом.Кажем:“Ако постоји политичка воља?“

 9. Evo šta rade novinari i plaćeničke izdajničle novine mamu im jebem mafijašku !!!!!!!!!!

  Pogledajte šta piše u linku:

  Zelena Lista Srbije MONSTRUOZNO : NA LINKU NEMAČKIH NOVINA „BLIC“ ( http://WWW.BLIC.RS/VESTI/TEMA-DANA/357600/UBIJEN-ALEKSANDAR-VUCIC ) PRIZIVA SE UBISTVO VICEPREMIJERA VUČIĆA ! KLIKNITE I UVERITE SE !

  http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/357600/Ubijen-Aleksandar-Vucic
  Like · Reply · 43 minutes ago

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *