Мишковић тужио Вучићевог шефа кабинета

Адвокати власника Делте Мирослава Мишковића поднијели су тужбу за клевету против Алексе Јокића, шефа кабинета вицепремијера Александра Вучића, потврђено је београдском листу “Данас” у канцеларији Јанковић, Поповић и Митић. – “Случај Мишковић” је доказ да у Србији не морате да извршите кривично дјело да бисте били у притвору” – истакли су у канцеларији. Парнични поступак […]

субота, март 30, 2013 / 19:07

Адвокати власника Делте Мирослава Мишковића поднијели су тужбу за клевету против Алексе Јокића, шефа кабинета вицепремијера Александра Вучића, потврђено је београдском листу “Данас” у канцеларији Јанковић, Поповић и Митић.

– “Случај Мишковић” је доказ да у Србији не морате да извршите кривично дјело да бисте били у притвору” – истакли су у канцеларији.

Парнични поступак покренут је у Првом основном суду у Београду због Јокићевих навода у интервјуу листу Курир од 15. марта.

Према незваничним информацијама, у овој парници ангажовано је више од 20 адвоката из поменуте канцеларије, а Мишковић не захтијева финансијску одштету.

Његов захтјев наводно своди се на обавезу да евентуална пресуда буде објављена у листу Курир, као и у још једном дневном листу о трошку туженог.

Јокић је у поменутом интервјуу под насловом “Мог Александра би многи волели да виде мртвог”, између осталог, навео и да ће они који не могу да побиједе Вучића на крају покушати да му одузму живот”.

Јокић је у интервјуу поменуо имена Милана Бека и Мирослава Мишковића.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *