Министарство просвјете и културе: Конкурс за студентске организације

Министарство просвјете и културе Републике Српске објавило је Јавни конкурс за суфинансирање програма и пројеката студентских организација високошколских установа у Републици Српској за 2013. годину Конкурс је објављен на Порталу Владе Републике Српске на страници Министарства просвјете и културе (www.vladars.net). Конкурс се односи на сљедеће области: студентско организовање, међународну сарадњу, организацију међународних студентских скупова и […]

среда, март 6, 2013 / 12:07

Министарство просвјете и културе Републике Српске објавило је Јавни конкурс за суфинансирање програма и пројеката студентских организација високошколских установа у Републици Српској за 2013. годину

Конкурс је објављен на Порталу Владе Републике Српске на страници Министарства просвјете и културе (www.vladars.net).

Конкурс се односи на сљедеће области: студентско организовање, међународну сарадњу, организацију међународних студентских скупова и сусрета, укључивање у међународне студентске асоцијације и учешће у заједничким активностима, посјете међународним студентским скуповима и сусретима, стручне програме, трибине и предавања, спортске и културне активности и едукацију, студентске медије и остале пројекте који доприносе унапређењу студентског рада и организовања, студентског стандарда, заступању интереса и права студената.

Право подношења пријаве на Јавни конкурс имају студентска представничка тијела, студентске организације и асоцијације студентских организација.

Комисија за избор програма или пројеката извршиће вредновање и рангирање пријављених програма и пројеката, на основу општих критеријума и бодовне скале за оцјењивање – утврђених Правилником о суфинансирању програма и пројеката студентских организација.
Програми и пројекти ће се финансирати максимално до 80 одсто њихове укупне вриједности. Рок за подношење пријава јe 05.април 2013.године. Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се разматрати, саопштено је из министарства.

 

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *