Миловановић за бољи однос Владе и Бијељине

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић рекао је вечерас да бољитка и напретка неће и не може бити све док не буде искреног и отвореног односа између локалне заједнице и Владе Републике Српске. Миловановић је током предизборног скупа у бијељинској мјесној заједници Градац напоменуо да је већ дуго присутан проблем да локална заједница врши […]

понедељак, септембар 17, 2012 / 07:22

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић рекао је вечерас да бољитка и напретка неће и не може бити све док не буде искреног и отвореног односа између локалне заједнице и Владе Републике Српске.

Миловановић је током предизборног скупа у бијељинској мјесној заједници Градац напоменуо да је већ дуго присутан проблем да локална заједница врши отпор и не упућује никакве иницијативе према Влади Српске.

"Локална заједница, посебно када је ријеч о пољопривреди, не упућује никакве иницијативе према Влади Српске и због тога највише трпе пољопривредни произвођачи", рекао је Миловановић.

Он је додао да је разлог за то, како то види СНСД, искључиво политичке природе.

"Свједоци смо да се у посљедња два мјесеца у вашем селу ради на преасфалтирању путева, против чега немамо ништа, али у сваком инфраструктурном послу, па и у вашем селу, треба јасно поставити приоритете", рекао је Миловановић, те напоменуо да је неопходније било приступити великом броју макадамских путева у овом, али и другим селима у Семберији.

Носилац одборничке листе СНСД-а Бијељина Синиша Максимовић нагласио је вечерас да СНСД носи промјене чији су приоритети реализација великог броја пројеката, искључиво економско–развојног карактера.

"Њихов основни циљ је повећање запослености, а то су, прије свега, пројекти који значе унапређење пољопривреде, јер је пољопривреда стуб живота Семберије, али и Српске", рекао је Максимовић.

Он је додао да одмах након пољопривредних слиједе пројекти у вези са отварањем нових фабрика, одређивање нових радних мјеста и смањење незапослености, уз придавање подједнаке важности економском развоју села и града.

Одборник у Скупштини града и кандидат на одборничкој листи СНСД–а на локалним изборима Саво Јовановић истакао је вечерас да су сва 34 кандидата СНСД–а јединствена у ставу, а то је залагати се за промјене.

"Грађанима Семберије неопходно је обезбиједити промјене које се односе првенствено на нова радна мјеста, на инфраструктуру, промијенити годинама лошу ситуацију на подручју општине", рекао је Јовановић.0 КОМЕНТАРА

 1. U selu Mice Micica, u Gracu (koje ima saku stanovnika) vrse se milionska uglaganja kroz preasfalitiranje puteva i postavljanje rasvjete na svakom cosku, dok u ostlalim selima zjape makadamski putevi, orunuli domovi kulture, mrak, rupe…

 2. Otvori Mićiću svoju firmu, zaposli Laziće, Tomicu, Miju…. i raspali brate, da vidimo da li ces biti najmenadžer godine!!!!
  Lako je mojim parama biti najmenadžer.
  Što nisi bio najučitelj kad si radio u Kalesiji?

 3. Тај муловановић га може само попушити Мићићу, и ви његови вјерни фанови можете се придружити колективном дувању. Нису односи влада РС-Бијељина лоши због Миће Мићића и његовог евентуалног игнорисања те смрдљиве режимске власти, већ обрнуто, што режим игнорише све редом локалне заједнице, зато што је муловановићев режим грабежљив ко гладна година.

  Никад тај љомбер не може побједити Мићића, а за вас снсд паћенике, порука, лајте кере бобарсфелда…B-)

 4. Ok. Evo ponuda, da se kladimo da Mićić gubi izbore? To zna i on, samo ne znaju ovi njegovi podrepaši!
  Gubi ih zato što je loš čovjek, neobrazovan, seljak. S njim, kalesijskim učiteljem, Bijeljina ne može biti grad.
  A kad izgubi, vjeruj da će da završi iza brave. Pa on je pravio malverzacije još kao ministar izbjeglih i raseljenih. Uh, kako je gadna sudbina onih koji su bili, pa nisu više!!!

 5. Milovanovic je za razliku od svog protivkandidata cestiti, posten covjek, pravi domacin, iz domacinske kuce. Narod ga podrzava!
  Njegov jedini problem je sto ima medijsku blokadu koju je nametnuo rezeim i oligarhija Mice Micica, ali Micicu ni to ne moze pomoci jer se narod zastiti Mice i promjene se moraju destiti a to je u liku gospodina Miroslava Milovanovica!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *