Миловановић: У синергији са Владом РС до напретка

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић позвао је мјештане Доње Чађавице код Бијељине да подрже политику ове странке и њених коалиционих партнера, како би 7. октобра успјели доћи до промјена. "Промјене су пријеко потребне како бисмо заједно, у синергији са Владом Републике Српске, на бољи и квалитетнији начин развијали Бијељину", рекао је синоћ Миловановић […]

петак, септембар 21, 2012 / 07:21

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић позвао је мјештане Доње Чађавице код Бијељине да подрже политику ове странке и њених коалиционих партнера, како би 7. октобра успјели доћи до промјена.

"Промјене су пријеко потребне како бисмо заједно, у синергији са Владом Републике Српске, на бољи и квалитетнији начин развијали Бијељину", рекао је синоћ Миловановић и напоменуо да је спреман да, као будући градоначелник, има домаћински однос према буџету.

Он је додао да се не смије дозволити и даље расипање буџета, да се мора приступити рационалној расподјели средстава, те да се не може допустити да борци и ратни војни инвалиди искључиво по страначкој припадности добијају додатке.

"Морамо ићи у промјене, у њима је једини излаз из дводеценијске агоније у којој су житељи Семберије живјели", рекао је Миловановић.

Кандидат СНСД–а за одборника у Скупштини града Слободан Петрић, који је и актуелни одборник ове странке у локалном парламенту од 2008. године, рекао је да је циљ кампање да се не дозволи да се понови 2008. година, него да 7. октобра СНСД добије свог градоначелника.

"Само тако ми који смо добили подршку 2008. године и формирали клуб одборника можемо да се одужимо људима који су дали повјерење СНСД–у. Међутим, ако немамо свог градоначелника не можемо да проведемо своју идеју у дјело", рекао је Петрић.

На синоћној трибини представио се и кандидат СНСД–а за одборника у Скупштини града Љубиша Секулић.  0 КОМЕНТАРА

 1. Za kvalitetniji zivot u Bijeljini, domacinski odnos prema budzetskim sredstvima, moralniji odnos prema gradjanima i prije svega za postenje neophodne su promjene i pobjeda gospodina Miroslava Milovanovica. S postovanjem…

 2. snsd i domacinski budzet..koga vi zajebavate..evo par primjera:
  davanje miliona medijima
  nepostojeci aerodrom u Trebinju gdje platu direktor godinama prima
  ministarstvo finansija ima vise zaposlenih nego min.finansija V. Britanije.

 3. Синергија…бухахахаха…сине, теби је синергија ударила у главу..муловановићу волино глупава!B-)B-)B-)

  Замислимо Бијељину са министром биком муловановићем, питање какви су потенцијали Бијељине? муловановић: му..мууууу…
  На чему ће се заснивати развојни концепт Бијељине? муловановић: муух..муухуууу
  Питање, како се мислите ријешити бијељинских тајкуна у чијој сте служби, бобара нпр.? муловановић: буух…буиууууу..муууу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *