Миловановић тражи подршку за прави пут

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић затражио је подршку на предстојећим изборима од мјештана села Амајлије, те поручио да је циљ СНСД-а да Бијељину коначно изведе на прави пут. Миловановић је у синоћњем обраћању бирачима у Амајлијама изразио увјерење да ће они, свјесни чињенице да су претходних 16 година били занемарени од локалне власти, […]

недеља, септембар 9, 2012 / 08:39

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић затражио је подршку на предстојећим изборима од мјештана села Амајлије, те поручио да је циљ СНСД-а да Бијељину коначно изведе на прави пут.

Миловановић је у синоћњем обраћању бирачима у Амајлијама изразио увјерење да ће они, свјесни чињенице да су претходних 16 година били занемарени од локалне власти, свој глас дати промјенама.

"На претходним изборима 2010. године указали сте повјерење СНСД–у и ниједног тренутка не сумњамо да ће тако бити и 7. октобра", истакао је Миловановић.

Он је истакао да је коначно дошло вријеме да власт буде у служби грађана, те додао да ће само нова администација успјети изаћи на прави пут.

"СНСД има циљ да Бијељину коначно изведе на прави пут, јер сматрамо да овај град и житељи Семберије лутају већ 16 година предвођени лошом влашћу", рекао је Миловановић.

Носилац одборничке листе СНСД-а Бијељина Синиша Максимовић поручио је мјештанима Амајлија да је намјера СНСД-а да од 7. октобра донесе промјене које ће се огледати у поштеном, коректном и отвореном односу према њима.

Скупштина и они који воде овај град, каже Максимовић, морају бити доступнији и више учествовати у рјешавању проблема грађана.

"Увјерен сам да ће наши кандидати сигурно боље радити на томе него што је то до сада чинило руководство Бијељине и одборници у локалном парламенту", рекао је Максимовић.

Кандидат за одборника СНСД-а Бијељина Драгана Дубајић истакла је да су млади снага која мора радити на томе да се селу врати достојанство.

"Као дијете са села даћу свој максимум да се пољопривредницима обезбиједе основни услови за рад, те да се селу врати сјај који је некада имало", рекла је Дубајићева, те подсјетила да уз власт, каква је била десетак и више година, то није било могуће.

Бираче у Амајлијама поздравио је синоћ и посланик у парламенту Српске Гаврило Бобар и позвао их да 7. октобра дају глас Миловановићу који је, како је истакао, способан да се ухвати у коштац са нагомиланим проблемима у Семберији, као и кандидатима СНСД–а за одборнике у Скупштини града.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *