Миловановић: Ријешити инфраструктурне проблеме Бијељине

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић најавио је вечерас могућа рјешења за инфраструктурне проблеме Старих Хаса, посебно за проблем Еколошке депоније. "Депонија је само један од проблема за мјештане овог насеља, прије свега зато што је она само у називу еколошка, а представља обично сметлиште. Људи у Хасама, али и осталим селима у близини […]

субота, септембар 15, 2012 / 12:59

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић најавио је вечерас могућа рјешења за инфраструктурне проблеме Старих Хаса, посебно за проблем Еколошке депоније.

"Депонија је само један од проблема за мјештане овог насеља, прије свега зато што је она само у називу еколошка, а представља обично сметлиште. Људи у Хасама, али и осталим селима у близини депоније, као и у једном дијелу града не могу, посебно у љетном периоду, да живе од несносног смрада који долази са ове депоније“, рекао је Миловановић на предизборном скупу у Старим Хасама.

Он је додао да СНСД има снагу и могућност да коначно ријеши овај проблем, те позвао мјештане да подршку дају, како су то учинили и на прошлим изборима, СНСД-у и подрже њега као будућег градоначелника Бијељине, али и кандидате за одборнике са листе СНСД–а.

Носилац одборничке листе СНСД-а Бијељина Синиша Максимовић поручио је да ће кандидати за одборнике у будућем парламенту посебну пажњу посветити социјално угроженом становништву.

"Потрудићемо се да, након пресељења у нови објекат болнице, све објекте који буду функционални у старој болници преоријентишемо за многобројне категорије људи којима су оне потребне – за социјално угрожене, за дјецу са посебним потребама, а формираћемо и центар за палијативну његу“, рекао је Максимовић.

Максимовић, који је и директор Опште болнице "Свети врачеви" Бијељина, рекао је да је један дио тих објеката намијењен за трансфузијску медицину, други дио за завод за јавно здравље, а трећи за микробиологију и туберкулозу.

Кандидат СНСД–а за одборника у Скупштини града Миливоје Петровић позвао је грађане да у што већем броју изађу на предстојеће локалне изборе и свој глас дају СНСД–у, јединој и највећој снази која може донијети дуго очекиване промјене у Бијељини и Семберији. "Сви желимо да дође до промјена и за то ћемо се залагати. Сигуран сам да ћемо успјети“, рекао је Петровић.

На вечерашњој трибини члан Главног одбора СНСД-а Гаврило Бобар позвао је грађане да 7. октобра дају свој глас СНСД–у и дуго очекиваним промјенама које једино ова партија може донијети.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *