Миловановић: Промјене за просперитет

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић затражио је од мјештана Мјесне заједнице Балатун да на локалним изборима подрже њега и кандидате са одборничке листе ове странке, јер је СНСД једина и највећа снага која Бијељини може донијети промјене. Миловановић је рекао синоћ да СНСД отворено тражи подршку грађана, јер је сигуран да је и […]

недеља, септембар 16, 2012 / 08:02

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић затражио је од мјештана Мјесне заједнице Балатун да на локалним изборима подрже њега и кандидате са одборничке листе ове странке, јер је СНСД једина и највећа снага која Бијељини може донијети промјене.

Миловановић је рекао синоћ да СНСД отворено тражи подршку грађана, јер је сигуран да је и њима јасно да 20 година владавине једне странке Бијељини и Семберији није донијело никакав бољитак.

"Од некада општине изузетно повољне за живот, гдје је само у граду било запослено више од 20.000 људи, а на селу још 50.000 људи достојанствено живјело од свог рада, дошла је до нивоа чији привредни развој подразумијева бројне катастрофалне учинке", нагласио је Миловановић.

Он је нагласио да је дошло вријеме да деценије расипничког управљања коначно испостављају рачуне, те да Бијељина нема времена за губљење.

Носилац одборничке листе СНСД-а Бијељина Синиша Максимовић оцијенио је да је недопустиво да је данас у Бијељини скоро четири пута мањи број запослених у односу на пријератни период.

"Посљедице приватизације извршене за вријеме СДС–а само су двије пријератне фабрике које раде задовољавајућим капацитетом, а све преостале привредне активности реализују се углавном посредством великих страних трговинских ланаца", рекао је Максимовић.

Он је поручио да је коначно дошло вријеме за промјене чији ће концепт бити базиран на најсавременијим принципима локалног економског развоја.

На синоћњој предизборној трибини у Балатуну представили су се кандидати СНСД–а за одборнике у Скупштини града Данијела Лакић, Саво Ђокић и Небојша Лакетић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *