Миловановић: Промјене пријеко потребне у Бијељини

Кандидат СНСД–а за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић позвао је грађане да подрже политику ове странке и њених коалиционих партнера како би 7. октобра успјели доћи до пријеко потребних промјена. "Промјене су пријеко потребне како бисмо заједно, у синергији са Владом Републике Српске, на бољи и квалитетнији начин развијали Бијељину", рекао је Миловановић у бијељинској Мјесној […]

уторак, септембар 11, 2012 / 07:52

Кандидат СНСД–а за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић позвао је грађане да подрже политику ове странке и њених коалиционих партнера како би 7. октобра успјели доћи до пријеко потребних промјена.

"Промјене су пријеко потребне како бисмо заједно, у синергији са Владом Републике Српске, на бољи и квалитетнији начин развијали Бијељину", рекао је Миловановић у бијељинској Мјесној заједници Тријешница.

Миловановић је напоменуо да је спреман да као будући градоначелник има домаћински однос према буџету.

Он је додао да се не смије дозволити да се уђе у пројекте као што је локална власт учинила, на примјер са Центром за културу, за који је првобитно планирано четири милиона КМ, а по завршетку пројекта дошло се до 10 милиона КМ.

Члан Главног одбора СНСД-а Младен Милић поручио да је СНСД спреман на промјене у свим сегментима живота у Семберији.

"Гласајући за наше кандидате за одборнике у Скупштини града и за нашег кандидата за градоначелника гласате за снагу, памет и способност која ће засигурно донијети бољитак свима нама", рекао је Милић.

Носилац одборничке листе СНСД-а Бијељина Синиша Максимовић поручио је на предизборном скупу у Тријешници да је СНСД спреман да већ од 8. октобра, када освоји власт, значајно поведе рачуна о пољопривредним произвођачима јер је то у стратегији СНСД–а која се односи на развој села јасно зацртано.

У стратегији СНСД–а за развој града, додао је он, посебна пажња је посвећена формирању мањих предузећа и побољшању предузетничке активности у Семберији.

На предизборном скупу одржаном у Тријешници бирачима су се обратили и кандидати за одборнике у Скупштини града Бијељина Небојша Лакетић, Љубана Ошаповић, Тања Шпирић и Саво Ђокић, позивајући гласаче да гласају за промјене.0 КОМЕНТАРА

 1. снсд је у семберији покренуо саву и гради нову болницу довољан разлог да се подржи њихов кандидат за градоначелника.

 2. Ако је овај муловановић „нисмо ми бунар жеља..“ та жељена промјена, онда су поплава или пожар, милост Божија!

 3. Нек о његовој „честитости“ кажу пољопривредници, које је ојадио ове године, мислим да су му се најебали миле мајке..а тек локалне заједнице које треба од шуме и дрвне грађе да преживе, а он то све покрао са својим бандитима из снсд-а!
  Најгори полтрон и највећи испрдак са истока РС је тај муловановић.

 4. Ууу, видимо шта је учинио са сељацима у Српској, све се бојим да ће промијенити промијенити ишта на боље ако неким чудом побиједи. Ма, дајте, молим вас. И како се зове уопште овај човјек? Мирослав или Милорад (ОНАЈ Милорад!)?

 5. @ Петар Пеција – није покренуо СНСД него локална самоуправа и Влада Српске. Болницу праве Влада и Град Бијељина. Само што то на табли поред болнице не пише.
  Господине, тих 7-8-9-10 милиона из општинског буџета, то није ништа, то само мало пецне кад вам искамчимо ми из Владе, није то вриједно да стоји на табли са именима инвеститора…

  Морееее… Нису Семберци баш толико глупи, као што неки мисле!

 6. Nije Milovanovic niti bilo koji pojedinac ojadio poljoprivrednike vec ekstremna susa ove godine. Ministarstvo pomaze i pomici ce jos u ovkiru svoji mogucnosti i restriktivnog budzeta poljoprivrednicima da koliko toliko saniraju svoje gubitke. Ljudi to je realno, ne budite maliciozni i ostrasceni.

 7. Vi – bando crvena u sinergiji sa Vladom treba još da opljačkate i budžet opštine Bijeljina kao što ste to uradili
  u opštinama gdje ste na vlasti. Zašto ne kažete da vam je cilj da se Bijeljina da u ruke tajkunu Bobaru, a da je ovaj „ministar u pokušaju“ samo njegov pijun. Što se tiče poštenja, dotičnog raspitajete se čija je firma koja se vodi na njegovoj sestri i koliko je „otežao“ od kako je postao ministar.

 8. Ball Hamon, 11.09.2012. 13:31:59

  ‘Ајде нам реци једно једино рјешење које је нашао муловановић за санацију штете?
  Није проглашена елементарна непогода, није подијелио субвенције, није ослободио пореза, није увео „плави дизел“…није ништа, а све су то његове обавезе као министра!

  Зар је његово упућивање пољопривредника на буџет општине Бијељина, умјесто буџет владе који је обавезан према тим пољопривредницима нормално ријешење?
  Зар је то нормалан човјек? Какав је то безобразлук, шта онда да раде пољопривредници из рецимо Билеће, Рогатице,…ако је по њему општина Бијељина развијена, шта би то он мијењао по питању ње? Па јел’ да буде мање развијена?
  То је потпуни промашај од кандидата, само партијаши могу дати глас таквом љумеру као што је муловановић!

 9. Г. Миловановић, поред противника М.Мићића, мора да побједи и противника у самом СНСД. Ту постоје двије струје, једна предвођена М.Марковић. Она једва чека неуспјех г.Миловановића, да поново преузме ОО СНСД. Друга струја је у самом врху странке. Они мисле, да ако М.Мићић изгуби на локалу, да ће преузети СДС и бити тврђи од Босића, у преговорима.
  Подметања су разна. Од расфоримирања медијског штаба за изборе, па до не давања подршке самом Миловановићу, као министру.

 10. Znas kad ce Milica preuzeti odbor SNSDa, kad Cvijetin preuzme odbor SDSa. Oboje se nadaju porazu pa ce oni doci na vlast, sto samo po sebi predstavlja njihov hendikep. Smijesno je razmisljati o tome.
  Sto se tice Micica, Dodik bi volio da on vodi SDS jer bi se onda sve zavrsavalo kao na pijaci, parama. Ovako, Bosic opet malo kao zateze. Sa Micom se Mile vec dogovarao.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *