Миловановић: Позајмићемо пшеницу од Србије, ако затреба

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске Мирослав Миловановић најавио је да ће ускоро бити организован сусрет министара Српске и Србије, на коме ће бити ријечи о позајмици пшенице Српској, уколико то буде било потребно. "Веома брзо ћемо организовати сусрет на министарском нивоу, као што смо радили и до сада, да нам Србија, уколико буде […]

субота, август 18, 2012 / 08:33

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске Мирослав Миловановић најавио је да ће ускоро бити организован сусрет министара Српске и Србије, на коме ће бити ријечи о позајмици пшенице Српској, уколико то буде било потребно.

"Веома брзо ћемо организовати сусрет на министарском нивоу, као што смо радили и до сада, да нам Србија, уколико буде било потребе, да позајмицу одређене количине пшенице, како не би дошло до повећања цијене хљеба", рекао је Миловановић.

Он је појаснио да ће количине које буду позајмљене зависити од пшенице којом располажу домаћи произвођачи, те да ће то бити између 20.000 и 30.000 тона.

Миловановић је подсјетио да Српска има потписан споразум о специјалним везама са Србијом, те да нема разлога да нема добре односе са садашњом Владом Србије, као што је имала са бившом.

Он је истакао да је неодговорно тражити од Владе да због суше прогласи стање елементарне непогоде, те да је немогуће испуњавати жеље локалних заједница које нису извршиле своје обавезе.

"Нарочито је неодговорно да се испуњавају жеље локалне заједнице као што је Бијељина, која има други по величини буџет у Српској. Да је општинска администрација намјенски трошила новац имала би начина да помогне својим пољопривредним произвођачима и да исплати штете за пољопривредне произвођаче", рекао је Миловановић синоћ новинарима у Бијељини.

Министар је напоменуо да је јуче одржан састанак предсједника Српске Милорада Додика са пољопривредним произвођачима, те додао да ће Влада Српске ускоро изаћи са конкрентним приједлозима за њих.0 КОМЕНТАРА

 1. Cuj da pozajme psenicu od Srbije. Pa zar mislite da ponizavate SP i tako gradite sebi kampanju na racun njih, a da vam premijer Dacic daje sta vam treba. E ne ide to tako SNSD-ovci………

 2. Хех..ево га то бијељинско циганче, потурица и worthless piece of shit увијек потврди све оно што о њему пишем.
  Смрад данас изјави да пољопривредници Семберије траже рјешење о штети усјева од буџета Бијељине?
  Па мамицу ти усташку, шта ће онда твоје министарство ту?

  Да ли то усташо значи да је постојање РС и њених институција бескорисно, осим вама лоповима из криминалне скупине?

  Зашто ти као запосленик код додика из лакташа не примаш плату од буџета општине Лакташи!?

 3. У гомили јадних, чемерних и неспособних фрикова који себе називају Влада РС, овај интелектуалац са „два прста чела“ је најјаднији, најчемернији ……, додуше Чубри му је близу. Па неће ваљда господине министре општина Дринић, Рибник…..тражити проглашење елементарне непогоде, него она средина у којој се производи, није господине министре локална заједница надлежна да обавља послове твог министарства, али …..
  Е сад мало о теми, стварно ова бордо црвена гамад заслужују дивљење, како рјешавају све проблеме наше Републике, нема за пензије, задужимо се, фонд здравства = финансијски мртвац, задужимо се, БЛ Топлана дужна више него што вриједи, дижемо кредит, нагомилана администрација тражи редовне плате, ајмо ММФ да покрпи рупе…………примјера је безброј, сад као шлаг на торту, ако не будемо имали хљеба, па позајмићемо. Прекрасно.

 4. Mico Micic je kad je snijeg padao, svom prijatelju Gašanovicu na vučiju luku slao pomoc iz budzeta naroda bijeljine, a sad mu nestalo da pomogne narod kome je susa napravila stetu. A Gašanović je imao u svom budzetu predvidjeno 70000 km za ciscenje snijega sto je bilo dovoljno za njegova dva puta koje ima u opstini.
  Tako se trosi budzet i dijeli sa prijateljima iz drugih opstina. To su talovi, to nije pomoc.
  A Administratora molim da reaguje na ova vrijedjanja koja su ucestala od ovog lika sa nikom Ramštajn! Ovo je nevjerovatno. Seljak se upalio pravo!
  Ili i nama dozvolite da mu karindzamo familiju a da nas ne iskljucujete i ne cenzurisete. Tako da mu mozemo jebati sve zivo i mrtvo ako je vec raspust pa ste to dozvolili.

 5. komunist, 19.08.2012. 01:39:56 [46732]

  И какве везе има Мићо Мићић са министром који није у стању да произведе храну, већ је мора посуђивати? Зар се ове године не троши ПРОШЛОГОДИШЊА пшеница?

  Кад видим како се влада овим народом, добро је да и ГАЋЕ имамо!x-(

 6. A kako to da Micic nema veze sa ministrom poljoprivrede??? Naravno da ima veze! Ministar poljoprivrede Miroslav Milovanovic tuce Micu Micica na izborima za gradonacelnika! Mico se od nervoze pogubio, vise ne zna sta radi! Odzvonilo Micicevoj kriminalnoj bandi!

 7. apolo, 19.08.2012. 11:41:13 [46740]

  „Naravno da ima veze! Ministar poljoprivrede Miroslav Milovanovic tuce Micu Micica na izborima za gradonacelnika!“

  Какве везе имају избори за градоначелника са НЕСПОСОБНОШЋУ министра пољопривреде? Не знам у коју си школу ишао, али очигледно имаш проблем са ЛОГИКОМ*!

  Овај министар пољопривреде је један од најгорих министара пољопривреде од оснивања Републике Српске. Способност појединца огледа се у његовим РЕЗУЛТАТИМА. Пошто нам је пољопривреда у мушком полном органу, толико о његовој способности.

  Не желим да испаднем пристрасан, искрено сељак један (менструација), сељак други (није опјеван у народним пјесмама). Ако су то људи којe жели народ Семберије, нека их изаберу.

  ____
  *Логика (гр. logiké = проза, вештина која се односи на речи и њихову употребу у закључивању и доказивању) је грана филозофије која изучава идеалне методе мишљења и испитивања; унутрашње и спољно посматрање, дедукцију и индукцију, образовање хипотеза и експеримент, анализу и синтезу. ->http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9B%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D0%BA%D0%B0

 8. Ако ти је стало да пљујеш по Мићићу, пљуни га због оног парка, овако величати сељачину на рачун сељачине, може само умоболан човјек.

  Миловановића и Мићића боли фалус и за тебе и за мене, поготово за мене. Дијете ти сутра неће моћи купити сендвич у школи захваљујући њиховој доброти, али ће њихова дјеца имати и за сок и за чоколаду.

  е мој ти биједниче, паметније је да се удружимо па да сву ту багру потјерамо и отмемо им оно што су они нама отели. Додуше, они су НАМ узели ДВАДЕСЕТ ГОДИНА живота! Двадесет ЈЕБЕНИХ година. Гдје си био – НИГДЈЕ! Шта си видио – НИШТА!

  А они се уредно возају у новим аутима, љубавницама купују комплете и обућу на рачун овог народа. Због једне је и хеликоптер летио како би она купила чизме себи (скупље гориво него ТРИ пара чизама)!

 9. Допуна:

  Миловановића и Мићића боли фалус и за тебе и за мене, поготово за мене. Дијете ти сутра неће моћи купити сендвич у школи захваљујући њиховој доброти, али ће њихова дјеца имати и за сок и за чоколаду. Њихова претилна (чудовишта) дјеца ће се смијати твом дјетету јер нема да купи сендвич. Како ћеш ти реаговати?

 10. buddha

  Opusteno buddha. Vidim da si ozlojedjen, jadan, bijedan, frustriran pa sva ta svoja negativna osjecanja pokusavas reflektovati i na druge. Jbg, zao mi te je iskreno. Tebi ne moze pomoci ni Bog Otac a kamoli covjek, ekspert psihijatrijske struke. Aleluja…:P

 11. apolo, 19.08.2012. 13:31:13 [46751]

  Не знам ко је јадан и биједан. Ти који за страначке мрвице на столу лупеташ глупости или ја јер бацам бисере пред крмаре и говедаре?

  Не тражим ја помоћ, поготово не од ТЕБЕ таквог (бескарактерног, смрдљивог, лажљивог, спремног на све због своје користи), ја тражим ЈЕДНАКЕ МОГУЋНОСТИ за све грађане Републике Српске. Сад си ти мало више „једнакији“ од мене јер припадаш владајућој партији, и имаш предност при запошљавању, али заборављаш да имам ја и руке и ноге… Ви, страначки војници, било СНСД-а или СДС-а и сл., сви сте РУЉЦИ*, ви сте КУГА 21. вијека!

  __________________________
  * руљак – комад бескорисног дрвета

 12. komunist, 19.08.2012. 01:39:56

  Јебо ти рамштајн сестрицу у пичкицу тамо гдје је ти лижеш!
  јеси ти бобаров усташоид јбм ли ти све живо и мртво!
  ево зоре, ево дана, ево доде и бобара, бобар зове миловановић риче, за дом спремни поглавниче…

 13. Мрш џукело, немој ти да бринеш администраторове бриге, кад тебе џукелу прелетачку трпи, зар ти ниси свечано изјавио да више нећеш писати на фронтал ср. већ само на фронтал ба.
  То довољно говори о твом пластичном мозгу, ја се дивим и једним и другим администраторима, како ти дозвољавају да сереш по њиховим порталима!
  За разлику од тебе, ја о тим тамо људима на фронтал ба. немам никакво лоше мишљење, него само због тебе не желим да код њих остављам коментаре!
  Принцип, џукело, испоштуј некад нешто у животу!

 14. Rammstein,брате немој да причом задржаваш ове људе.Морају да раде,да праве још једну хрватску државу на Балкану.Обећао је њихов шеф црној легији помоћ око формирања ентитета.Да усташе имају двије државе а ми ни једну.Шта ће нама ми смо тај осјећај иживјели.

 15. apolo, 19.08.2012. 13:31:13 [46751]
  buddha

  Opusteno buddha. Vidim da si ozlojedjen, jadan, bijedan, frustriran…

  Оригиналан и добро познат идеолошки ријечник „великог вође“, којег користи и понавља ево и ситна војска, ситног зуба.

  Сви они који се нису овајдили, на крви, сузама и гробовима овог испаћеног народа, те на време нису препознали и уклопили се у „благодети демократије“ и ставили се у службу новог поретка, су ИСФРУСТРИРАНИ, БОЛЕСНИ, ЈАДНИ, БИЈЕДНИ…

  Тзв. „елито“, далеко вам лепа кућа. Узалуд умишљате да сте чврст материјал. Ви сте „дрвени шпорети“. Прва ватра,и зна се како ће те завршити.

 16. Министре, Ви сте обичан ветеринарчић. На жалост ни тај занат нисте научили добро од вашег пок. оца, који је био одличан ветеринар.
  О производњи хране Ви појма немате. НАЈБОЉЕ ДА ПОДНЕСЕТЕ ОСТАВКУ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *