Миловановић: Одредићемо приоритете у области путне инфраструктуре

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић рекао је да ће СНСД одредити приоритете у области путне инфраструктуре, пошто бијељински крај има највећи проценат макадамских путева, иако је у буџету стамбено-комуналног одјељења сваке године издвајано од 18 до 20 милиона КМ за асфалтирање путева. "За асфалтирање се сваке године издвајају ова средства, али је ово […]

четвртак, септембар 13, 2012 / 07:42

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић рекао је да ће СНСД одредити приоритете у области путне инфраструктуре, пошто бијељински крај има највећи проценат макадамских путева, иако је у буџету стамбено-комуналног одјељења сваке године издвајано од 18 до 20 милиона КМ за асфалтирање путева.

"За асфалтирање се сваке године издвајају ова средства, али је ово и даље крај који има процентуално највећи број неасфалтираних путева“, рекао је Миловановић вечерас на предизборном скупу у Доњем Драгаљевцу.

Он је додао да је, са промјенама које нуди СНСД у овој области, врло важно направити приоритете и у наредне четири године распоређивати тај новац равномјерно.

Носилац одборничке листе СНСД-а Бијељина Синиша Максимовић поручио је мјештанима Доњег Драгаљевца да СНСД, као најорганизованија странка, нуди потпуно нови програм и промјене, што ће засигурно опредијелити бираче да гласају за СНСД.

"Дубоко сам убијеђен да ћемо 7. октобра заједно са вама и вашом подршком забиљежити побједу, те да ћемо имати нашег градоначелника и велики број одборника који ће са нашим коалиционим партнерима формирати скупштинску већину“, рекао је Максимовић и додао да ће СНСД у Семберији све што је обећао и реализовати.

Кандидат СНСД–а за одборника у Скупштини града Слободан Петрић, који је и актуелни одборник ове странке у локалном парламенту од 2008.године, рекао је да је циљ ове кампање да се не дозволи да се понови 2008.година, него да 7.октобра СНСД добије свог градоначелника.

"Само тако ми који смо добили подршку 2008. године и формирали клуб одборника можемо да се одужимо људима који су дали повјерење СНСД – у. Међутим, ако немамо свог градоначелника ми не можемо да проведемо своју идеју у дјело“, рекао је Петрић и позвао бираче да свој глас 7. октобра дају СНСД-у који има снагу, моћ и знање за позитивне промјене.

На вечерашњој трибини представио се и кандидат СНСД–а за одборника у Скупштини града Љубиша Секулић.0 КОМЕНТАРА

  1. Хехе..јеби Мићо глупе бобаре, нарочито ту бобареву свињодокторицу мула муловановића, снсд и курва о поштењу…

  2. Dobro treba provjeriti koliko su iskrena obecanja koja nude dva kandidata za gradonačelnike u Bijeljini. Nije narod glup, treba samo da saslusa i provjeri. Ako lazu obojica, treba nacrtati Mikija Mausa i zaokruziti ga.

  3. Каже вечерас једна с листе СНСД-а за Бијељину да је ово најпаметнији човјек у Бијељини. Вјерујем да су многи то видјели у хроници. Је ли баш најпаметнији?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *