Миличевић: Приоритет рјешавање имовинско-правних односа избјеглицама

Кандидат СДС-а за начелника општине Теслић Милан Миличевић рекао је да ће, уколико добије повјерење грађана, приоритет у његовом раду бити рјешавање имовинско-правних односа на плацевима који су додијељени избјегличкој популацији у мјесној заједници Ђулић. Миличевић је на данашњем предизборном скупу у Ђулићу обећао да ће му приоритети бити и изградња канализационе мреже и пјешачке […]

недеља, септембар 23, 2012 / 16:52

Кандидат СДС-а за начелника општине Теслић Милан Миличевић рекао је да ће, уколико добије повјерење грађана, приоритет у његовом раду бити рјешавање имовинско-правних односа на плацевима који су додијељени избјегличкој популацији у мјесној заједници Ђулић.

Миличевић је на данашњем предизборном скупу у Ђулићу обећао да ће му приоритети бити и изградња канализационе мреже и пјешачке стазе у овој мјесној заједнице.

Он је изразио наду да ће СДС на предстојећим локалним изборима 7. октобра добити већинску подршку у Ђулићу.0 КОМЕНТАРА

  1. Ovo je super!!! Milicevic se sjetio da ce rijesiti status izbjeglica koje su izbjegle prije prije najmanje 16 godina!!! Ali stvarno je to dobro jer Mico Micic u Bijeljini ni dan danas nije skontao da bi trebao da se pobrine o rjesavanju statusa izbjeglih. Najgora moguca stvar je kad covjeka koji mrzi izbjeglice i svakog muslimana voli vise nego srbina izbjeglicu, stave da bude ministar izbjeglih i raseljenih. Otuda i one krivicne prijave koje ima iz tog perioda.
    Narod zna, jednom lopov, uvijek lopov!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *