Михајловић најавио нови систем игре репрезентације Србије

Селектор фудбалске репрезентације Србије Синиша Михајловић казао је да ће његова екипа у пријатељској утакмици са Ирском, сутра у Београду, промијенити досадашњи систем игре, али није саопштио какве ће бити промјене. „У пријатељским мечевима (прошлог пролећа) са Шпанијом, Француском и Шведском није нам био битан резултат. Сада јесте и тако ће бити у свакој утакмици […]

уторак, август 14, 2012 / 22:43

Селектор фудбалске репрезентације Србије Синиша Михајловић казао је да ће његова екипа у пријатељској утакмици са Ирском, сутра у Београду, промијенити досадашњи систем игре, али није саопштио какве ће бити промјене.

„У пријатељским мечевима (прошлог пролећа) са Шпанијом, Француском и Шведском није нам био битан резултат. Сада јесте и тако ће бити у свакој утакмици све до краја 2013. године, без обзира на ривала”, рекао је Михајловић, а пренио сајт Фудбалског савеза Србије.

„Победе су важне јер подижу самопоуздање тиму, ствара се победнички менталитет и сваки пут ћемо тражити да победимо утакмицу. Због тога нећу саопштити састав тима, као што сам чинио пред претходне мечеве. Могу само да откријем да ћемо променити систем игре”, додао је он.

Дуел Србије и Ирске играће се сутра у 20.45 на стадиону Црвене звезде.

Тај меч биће Михајловићу први у Србији од када је постао селектор националног тима.

„Драго ми је сваки пут када дођем на ‘Маракану’, посебно када сам доле на терену. Тај стадион, дефинитивно, изазива у мени леп осећај. Позивам навијаче да дођу у што већем броју и навијају за репрезентацију своје земље”, истакао је Михајловић.

У претходним утакмицама са Михајловићем као селектором репрезентација Србије доживјела је три пораза – 0:2 од Шпаније, 0:2 од Француске и 1:2 од Шведске.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *