Мићић: Залагаћу се за убрзани развој Семберије

Кандидат Српске демократске странке за градоначелника Бијељине Мићо Мићић рекао је да је сигуран у побједу на предстојећим локалним изборима, те да ће се у наредне четири године залагати за убрзани развој Семберије. Мићић је на предизборној трибини у Вршанима код Бијељине рекао да ова странка много тога жели и може да оствари, а у […]

субота, септембар 22, 2012 / 09:29

Кандидат Српске демократске странке за градоначелника Бијељине Мићо Мићић рекао је да је сигуран у побједу на предстојећим локалним изборима, те да ће се у наредне четири године залагати за убрзани развој Семберије.

Мићић је на предизборној трибини у Вршанима код Бијељине рекао да ова странка много тога жели и може да оствари, а у томе ће и успјети уз огромну подршку народа.

Он је најавио да ће у наредном периоду радити на побољшању услова за пољопривреду, отварању нових радних мјеста и повећању подстицаја у пољопривреди уз помоћ Владе и ресорног министарства.

Кандидат за одборника ове странке Томо Манојловић рекао је да ће се у наредном периоду залагати за побољшање услова у здравству – како у граду, тако и у сеоским амбулантамаОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *