Мићић: СДС никада грађанима није давала лажна обећања

Кандидат Српске демократске странке за градоначелника Бијељине Мићо Мићић сматра да ће 7. октобра добити подршку бирача зато што политика СДС-а, коју промовише 20-ак година, грађанима није давала лажна, него реална обећања. – Већ два мандата грађани Бијељине указали су ми повјерење, и не видим ниједан једини разлог зашто ме не би опет подржали 7. […]

среда, септембар 19, 2012 / 21:26

Кандидат Српске демократске странке за градоначелника Бијељине Мићо Мићић сматра да ће 7. октобра добити подршку бирача зато што политика СДС-а, коју промовише 20-ак година, грађанима није давала лажна, него реална обећања.

– Већ два мандата грађани Бијељине указали су ми повјерење, и не видим ниједан једини разлог зашто ме не би опет подржали 7. октобра. СДС је на власти у Бијељини 20 година, и тако ће бити и убудуће, јер имамо и одличну одборничку листу за градску скупштину, оцјењује Мићић у разговору за Фену.

У Бијељини је, каже, током његовог мандата урађено доста тога.

– Започели смо прије неколико година један од најзначајних инфраструктурних пројеката, а то је изградња канализационе мреже, који је проглашен најбољим у БиХ. Захваљујући овом пројекту добили смо донаторска средства од 18 милиона еура. Ми смо ријетко пожељна средина у коју се радо долази и остаје. Бијељина и Семберија постали су привлачни за инвеститоре, пројекте и убрзани напредак. Изграђени су Универзитетски центар и Центар за културу, на шта смо посебно поносни, као и на статус који је Бијељина недавно добила. Имамо Агенцију за развој малих и средњих предузећа, те Аграрни фонд који нема ниједна опћина у РС-у, набројао је Мићић само неке од урађених пројеката током његовог мандата.

Наглашава и да је чињеница да је задужење Градске управе Бијељина испод 10 посто, а у свим општинама гдје је на власти СНСД износи око 20 посто, што, каже, показује његов озбиљан приступ у развоју економске и социјалне политике.

– Задужење РС-а је 4,2 милијарде КМ, па се поставља питање колико би било задужење Бијељине ако би СНСД, који је на власти у РС-у, дошао на власт и у Бијељини. Насрећу, до тога неће доћи. Грађани неће дозволити да Семберију дају тајкунима жељним плијена. Народ Семберије зна да испуним све што обећам, увјерен је Мићић.

Један од највећих проблема не само у Бијељини него и комплетној РС јест незапосленост за шта је, сматра, искључиво одговорна Влада РС-а која креира економску политику.

– Незапосленост на нивоу у РС-у из дана у дан све је већа. Међу свим општинама у РС-у, Бијељина се ту издваја као позитиван примјер, јер имамо стопу незапослености испод 10 посто. У РС-у је у протеклих седам година без посла остало 70 хиљада људи, а у прилог томе говори чињеница да је 2005. било запослено 310 хиљада, а данас је запослено свега 240 хиљада. У РС-у економија и привреда су у колапсу, а народ је све више разочаран, наводи овај кандидат СДС-а.

У Бијељини су у току велике инвестиције, а биће и настављене, јер СДС испуни оно што је обећао.

– Озбиљни и велики пројекти с инокапиталом ће допринијети смањењу незапослености. Велика перспектива за инвеститоре на подручју Бијељине су индустријске зоне намијењене за изградњу привредно-производних објеката. Градска управа је одлуком о градском грађевинском земљишту стимулисала изградњу у оквиру индустријских зона и омогућила ефикасност у поступку добијања одобрења за грађење, каже Мићић.

Његова порука бирачима када се нађу пред бирачким листићем јесте да гласају за градоначелника који је у претходна два мандата испунио све што је обећао.

– Моја порука је "И Ријеч и дјело". Не сумњам да ће грађани препознати да кандидат СНСД-а не нуди никакве конкретне пројекте, осим што напада све лијепо што је урађено у нашем граду. Убијеђен сам да ће грађани подржати, као и до сада, одборничку листу СДС-а, предвођену Јованом Гајићем. Грађани: Ваш глас ће одлучити да ли ће управљати властитом судбином или ће о нама одлучивати они у центрима моћи, изван Бијељине, директна је Мићићева порука бирачима.

Прецизира и да ће кампања Општинског одбора СДС-а у Бијељини, за промоцију листе одборничких кандидата за градску скупштину Бијељине и њега као кандидата за градоначелника Бијељине, коштати око 60 хиљада КМ.0 КОМЕНТАРА

  1. Лијепо је да има и понеко нормалан у овој предизборној кампањи, то је свакако Мићо Мићић и од изузетног значаја за РС је његова побједа у Бијељини!

  2. I narod Srbije je dva puta povjeravao mandat Borisu Tadicu pa ga taj isti narod treci put rebnu. I tebi Mico Micicu slijedi ista sudbina jer si proklet, alav, nezajazljiv kriminalac… Dok ljude gledas u oci lazes, kako te nije sramota otici medju narod i pricati nesto… Zreo si za zatvora, ako Bog da jos malo pa cemo ti vidjeti ledja… 😀 B-)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *