Мићић: Саборност странке и народа

Кандидат СДС-а за градоначелника Бијељине Мићо Мићић рекао је на предизборном скупу у Горњем Црњелову да је у Бијељини изражена саборност странке и народа.“Наше обавезе извршавамо домаћински, што потврђују позитивни ревизорски извјештаји“, рекао је Мићић на трибини која је одржана синоћ. Мићић је подсјетио да је Семберија пољопривредни крај и обећао окупљенима да ће кандидати […]

понедељак, септембар 24, 2012 / 07:49

Кандидат СДС-а за градоначелника Бијељине Мићо Мићић рекао је на предизборном скупу у Горњем Црњелову да је у Бијељини изражена саборност странке и народа.“Наше обавезе извршавамо домаћински, што потврђују позитивни ревизорски извјештаји“, рекао је Мићић на трибини која је одржана синоћ.

Мићић је подсјетио да је Семберија пољопривредни крај и обећао окупљенима да ће кандидати СДС-а употријебити сво знање и снагу да живот пољопривредника буде достојанствен.

Носиилац одборничке листе СДС-а Јован Гајић рекао је да је ова странка јединствена, као и прије 20 година, и да ће наставити да ради у интересу свих грађана Семберије и Републике Српске.

Кандидат за одборника Петра Стојановић истакла је да изборна листа СДС-а представља спој искуства и младости и да ће подршку грађана заслужити својим радом.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *