Мићић потврдио: Нећу да дијелим СДС, хоћу да побиједим СНСД

Предсједник Градског одбора СДС-а Бијељина Мићо Мићић и званично је данас најавио противкандидатуру Младену Босићу за мјесто страначког лидера. Мићић је на конференцији за новинаре у Бијељини рекао да прихвата кандидатуру и да, уз подршку коју има, унапријед прихвата и функцију предсједника странке. "Није ми циљ да дијелим СДС, као што неки желе да прикажу, […]

среда, април 29, 2015 / 13:23

Предсједник Градског одбора СДС-а Бијељина Мићо Мићић и званично је данас најавио противкандидатуру Младену Босићу за мјесто страначког лидера.

Мићић је на конференцији за новинаре у Бијељини рекао да прихвата кандидатуру и да, уз подршку коју има, унапријед прихвата и функцију предсједника странке.

"Није ми циљ да дијелим СДС, као што неки желе да прикажу, него да коначно побиједимо СНСД и да послије шест изгубљених избора остваримо тај велики побједнички корак", навео је Мићић.

Према његовим ријечима, за то је потребан велики број младих људи који су највећа снага странке, али и поштовање према оснивачима СДС-а.

– Први и основни мотив за прихватање кандидатуре био ми је очување Републике Српске, а затим побједа над СНСД-ом. Има још мотива, али функција то сигурно није, јер их имам и превише, нагласио је Мићић, уз оцјену да Српска демократска странка кроз страначке изборе са више кандидата показује снагу и даје примјер демократске праксе – нагласио је Мићић.

Мићић је рекао да СДС кроз страначке изборе са више кандидата показује снагу и демократску праксу.

Он је оцијенио да је досадашње руководство СДС уз пуно труда и рада успијевало да стабилизује странку и спријечи њено "цијепање", али да недостаје пресудни корак у побједи над СНСД-ом на који не треба чекати наредних још осам година.

Изборна скупштина СДС-а биће одржана 10. маја у Бањалуци.
 0 КОМЕНТАРА

  1. Све је у реду, али како гдин Мићић мисли поштовати осниваче СДСа, који су данас у служби Додика. Како мислите побиједити СНСД ако по препорукама Крајишника, Бухе и сличних, СДС учините Додиковом приколицом. На крају, и од Биљане Плавшић, Рајка Васића и Игора Рафојичића смо чули критике на рачун СНСДа, али не и од тзв. „утемељивача“. Вјерујем да гдин Мићић жели њихове гласове и да ће их свакако добити. Прошли пут су многи гласали против гдина Босића, па гдин Кличковић доби доста гласова. Гдин Мићић ће више. Да ли може изненадити, ако добије подршку оснивача СДСа, појединих одбора, али и појединаца који не воле гдина Босића?

  2. Veoma drag covjek… Volio bi da pobjedi bosica, iako nemam nista protiv njega osim sto mu zamjeram manjak energicnosti i autoriteta. Umjesto da razbucateove lesinare iz snsd-a, vase idiotarije i idiotarije pdp-a, ih jos uvjek odrzava u zivotu.
    PDP smisliti ne mogu!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *