Мићић: Из Аграрног фонда биће исплаћено 420.000 КМ подстицаја

Кандидат СДС-а за градоначелника Бијељине Мићо Мићић најавио је да ће из градског Аграрног фонда до краја недјеље бити исплаћено 420.000 КМ подстицаја за пшеницу за 2.200 пољопривредника, што је три фенинга по килограму пшенице. "Једина смо општина која је дала подстицаје за пшеницу", изјавио је Мићић на предизборном скупу у насељу Ченгић. Он је […]

петак, септембар 28, 2012 / 07:15

Кандидат СДС-а за градоначелника Бијељине Мићо Мићић најавио је да ће из градског Аграрног фонда до краја недјеље бити исплаћено 420.000 КМ подстицаја за пшеницу за 2.200 пољопривредника, што је три фенинга по килограму пшенице.

"Једина смо општина која је дала подстицаје за пшеницу", изјавио је Мићић на предизборном скупу у насељу Ченгић.

Он је рекао да ће до краја недјеље бити исплаћено и 15.000 КМ за два удружења пчелара у Бијељини која су претрпјела штету због суше.

Мићић је изјавио да је апсолутно сигуран у своју побједу и побједу СДС-а на локалним изборима и најавио да ће, без сумње, наставити са свим започетим пројектима на подручју Бијељине.

На трибини, која је синоћ одржана у Ченгићу, мјештанима су представљени кандидати СДС-а за одборнике у градској скупштини Бијељине.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *