Мићић: Бијељина је град, урбана је Семберија

Кандидат СДС-а за градоначелника Бијељине Мићо Мићић започео је јуче изборну кампању симболичним окупљањем свих кандидата на кружном току који се гради у селу Велика Обарска у овој општини. "Све што смо обећавали, види се. Бијељина је град, урбана је Семберија, али још имамо посла. Градимо инфраструктуру, јачамо привреду и економију, али градимо и добре […]

уторак, септембар 11, 2012 / 07:36

Кандидат СДС-а за градоначелника Бијељине Мићо Мићић започео је јуче изборну кампању симболичним окупљањем свих кандидата на кружном току који се гради у селу Велика Обарска у овој општини.

"Све што смо обећавали, види се. Бијељина је град, урбана је Семберија, али још имамо посла. Градимо инфраструктуру, јачамо привреду и економију, али градимо и добре међуљудске односе“, рекао је Мићић и поручио да је сигуран у још једну изборну побједу СДС-а у Бијељини.

Народни посланик Златко Максимовић рекао је на предизборном скупу да очекује убједљиву побједу СДС-а у Републици Српској и у Бијељини и подсјетио на изборни слоган странке да "јака Бијељина значи и јачу Српску".

Носилац одборничке листе СДС-а у Бијељини Јован Гајић рекао је у име 34 кандидата странке да "чиста образа излазе поново пред народ Семберије и да на основу досадашњих резултата очекују велику изборну побједу".

Дугогодишњи страначки функционер и кандидат СДС-а за одборника у Бијељини Драгомир Љубојевић најавио је да ће се нова градска власт борити да се у Бијељину врати са републичког нивоа барем 50 одсто, умјесто садашњих 20 одсто средстава од изворних прихода који се убиру на подручју града.0 КОМЕНТАРА

  1. Свака част Мићићу, једини човјек чиста образа и конкретног резултата за разлику од већине оних партијских пајаца, градоначелника, посебно оних из снсд секте, њихови резултати су рекорд, али онај у негативном смислу. Општине са снсд-ом на челу имају блокиране жиро рачуне,…хехехе..семберци мислите о томе, шта вас сутра чека, ако вам снсд смјести своје кукавичије јаје, звано муловановић!

  2. Micic cistog obraza, kako je to smijesno!!!
    Pa on je prije skoro mjesec dana svecano otvorio Centar za kulturu a ostao duzan izvodjacu skoro milion km i sad je centar ponovo zatvoren a gradonacelnik slagao gradjane da im daje u ruke jedan dom kulture!
    Isto tako, Mico je pokazao sta misli o izbjeglicama pogotovo o ljudima iz Sarajeva stavivsi samo Anku Todorovic i Lalica na listu iako u svom SDS ima pola sarajlija. Oni su tu valjda kao uzorci. Nenad koji zivi u Beogradu i nema nikakve veze sa Bijeljinom i Anka, prema kojoj Mico nema nikakve obaveze jer joj je zaposlio djecu i sad ce je do penzije drzati na listi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *